ویتامین گروه D
ویتامین گروه D – ایران ترجمه – Irantarjomeh
مقالات ترجمه شده آماده گروه پزشکی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات
قیمت
قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)
توضیح
بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.
شماره | ۴۴ |
کد مقاله | MSDN44 |
مترجم | گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh |
نام فارسی | ویتامین D |
نام انگلیسی | Vitamin D |
تعداد صفحه به فارسی | ۹ |
تعداد صفحه به انگلیسی | ۶ |
کلمات کلیدی به فارسی | ویتامین |
کلمات کلیدی به انگلیسی | Vitamin |
مرجع به فارسی | انستیتو ملی بهداشت ایالات متحده |
مرجع به انگلیسی | National Institute of Health – NIH |
کشور |
ویتامین D
ویتامین D یکی از ویتامین هایی به شمار می آید که از قابلیت حل در چربی برخوردار است. ویتامین های محلول در حلال های چربی در بافت های چرب بدن ذخیره می شوند.
عملکرد
ویتامین D به بدن در زمینه جذب کلسیم کمک می نماید. کلسیم و فسفات به عنوان دو ماده معدنی به شمار می آیند که برای تشکیل طبیعی استخوان ها ضروری می باشند.
در خلال دوران کودکی، بدن شما از این مواد معدنی جهت تولید استخوان استفاده می نماید. در صورتی که مقدار کافی کلسیم را جذب ننمایید و یا بدن شما میزان مکفی این ویتامین را از رژیم غذایی جذب نکند، تولید استخوان و بافت های استخوانی ممکن است صدمه بینند.
کمبود ویتامین D ممکن است منجر به بیماری پوکی استخوان یا استیوپروزیس در افراد بزرگسال و نرمی استخوان در کودکان شود.
ویتامین گروه D
منابع غذایی
بدن به هنگامی که پوست به طور مستقیم در معرض تابش خورشید قرار می گیرد ویتامین D را تولید می کند. براین مبنا می باشد که این ویتامین غالبا تحت عنوان ویتامین «نور خورشید» خوانده می شود. غالب اشخاص حداقل برخی از نیازهای ویتامین D خود را به این روش دریافت می دارند. غذاهای بسیار اندکی به طور طبیعی حاوی ویتامین D می باشند. در نتیجه، بسیاری از غذاها به وسیله ویتامین D غنی می شوند. فرایند غنی شدگی به معنای آن است که ویتامین ها به محصولات غذایی اضافه می شوند. ویتامین D در غذاهای ذیل یافت می شود:
محصولات لبنی
پنیر
کره
خامه
شیر غنی شده (کلیه محصولات شیری در ایالت متحده به وسیله ویتامین D غنی می گردند)
ماهی چرب (نظیر تن، ماهی قزل آلا و ماهی اسقمری)
صدف های خوراکی
غلات صبحانه غنی شده، کره مارگارین و شیر سویا (به راهنمای مواد مغذی بر روی برچسب غذاها رجوع شود)
دریافت ویتامین D صرفا از طریق مواد غذایی بسیار سخت می باشد. در نتیجه، برخی از اشخاص ممکن است نیازمند مکمل های ویتامین D باشند. ویتامین D در مکمل ها و غذاهای غنی شده به دو شکل ذیل یافت می شود:
D2 (ارگوکالسیفرول)
D3 (کلوکلسیفرول)
ویتامین گروه D
تاثیرات جانبی
استفاده بیش از حد ویتامین D سبب جذب درونی بسیار زیاد کلسیم می شود. این امر موجب بوجود آمدن سطوح بالایی از کلسیم در خون می شود. کلسیم سطح بالا در خون خود منجر به موارد ذیل می گردد:
رسوبات کلسیمی در بافت های نرم نظیر قلب و شش
گیجی و گم سویی / گم کردن جهت
صدمه به کلیه ها
سنگ کلیه
حالت تهوع، استفراغ، یبوست، اشتهای ضعیف، ضعف و از دست رفتن وزن.
ویتامین گروه D
توصیه ها
۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرارگیری در معرض نور خورشید به مدت سه بار در هفته جهت تولید مقدار ضروری ویتامین D بدن کفایت خواهد داشت. نور خورشید می بایست به پوست صورت، بازوها، پشت یا ساق پا (بدون استفاده از کرم های ضد آفتاب) بتابد. از آنجایی که قرار گیری در معرض نور خورشید به عنوان خطری در زمینه سرطان پوست به شمار می آید، لازم است تا پس از چند دقیقه ماندن در خورشید از کرم های ضد آفتاب استفاده نمایید.
اشخاصی که در مناطق آفتابی زندگی نمی کنند ممکن است نتوانند ویتامین D کافی را جذب نمایند. پوست که در داخل اتاق در مجاورت نور خورشید به وسیله پنجره قرار گرفته باشد قابلیت تولید ویتامین D را نخواهد داشت. روزهای ابری، سایه و داشتن پوستی تیره رنگ همچنین سبب تجزیه مقدار ویتامین D که پوست می سازد خواهد شد.
میزان مجاز توصیه شده (RDA) برای ویتامین ها مشخص کننده مقداری است که هر فرد می بایست بر مبنای روزمره مقادیر لازم ویتامین را جذب نماید.
مقدار مورد نیاز ویتامین شما منوط به سن و جنسیت است. عوامل دیگر همانند حاملگی و بهداشت نیز مهم می باشند.
میزان مورد نیاز ویتامین D:
نوزادان: (مقدار جذب مکفی ویتامین D)
۶-۰ ماهه: ۴۰۰IU (10 میکروگرم در روز)
۱۲-۷ ماهه: ۴۰۰ IU (5 میکروگرم در روز)
ویتامین گروه D
کودکان
۳-۱ سال: ۶۰۰ IU ( 15 میکروگرم در روز)
۸-۴ سال: ۶۰۰ IU (15 میکرو گرم در روز)
کودکان بزرگتر و افراد بالغ
۷۰-۹ سال: ۶۰۰ IU. (15 میکروگرم در روز)
افراد مسن فراتر از ۷۰ سال: ۸۰۰IU (20 میکروگرم در روز)
زنان حامله و شیرده: ۶۰۰ IU (15 میکروگرم در روز)
به طور کلی، اشخاص بیش از ۵۰ سال به مقادیر بالاتر ویتامین D در مقایسه با افراد جوانتر نیاز خواهند داشت. در این رابطه از پزشک خود سوال نمایید.
مسمومیت ویتامین D نیز غالبا به واسطه استفاده بیش از حد از این مکمل ها دیده می شود.
محدوده سطح بالای ایمنی مصرف ویتامین D به شرح ذیل است:
۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ IU در روز برای نوزادان
۲۵۰۰ الی ۳۰۰۰ IU در روز برای کودکان ۱ الی ۸ ساله
۴۰۰۰ IU در روز برای کودکان ۹ ساله و بالاتر، افراد بالغ و زنان حامله و شیرده و زنان دیگر
یک میکروگرم کلکالسیفرول (D3) مشابه با ۴۰ IU ویتامین D است.
نامهای جایگزین
کلکالسیفرول، ویتامین D3، ارگوکالسیفرول، ویتامین D2.
ویتامین گروه D