در این قسمت لغات صنایع غذایی بخش 5 عرضه شده است.
لغات صنایع غذایی صفحه اصلی – کلیک کنید
خرید لغات صنایع غذایی/ مجموع لغات در کل رشته ها / لغات بر حسب گروه بندی چند رشته
لغات صنایع غذایی بخش 5
نوشاب پنیر | whey beverage |
مایه ماست | yoghurt starter |
تودش | agglutination |
تودینه | agglutinin |
شکلات شیرینیپزی | baking chocolate |
طعم لوبیایی | beany flavour |
زیستغذا | bio food |
ترکیب زیستفعال | bioactive compound |
آمین زیستزاد | biogenic amine |
زیماست | bioghurt |
بازداری زیستی | biological containment |
زیستزهرابه | biotoxin |
شکلات تلخ | bitter chocolate/ unsweetened chocolate |
شکلات تلخشیرین | bittersweet chocolate/ plain chocolate |
مخمر آبجو | brewer’s yeast |
طعم سوختگی | burnt flavour |
آبنبات | butterscotch |
طعم کرهای | buttery flavour |
طعم کلمی | cabbagy flavour |
پرک شکلات | caraque |
عدد کیسون | Casson value |
طعم پنیری | cheesy flavour |
شمش شکلات | chocolate bar |
نوشابه شکلات | chocolate beverage |
برگک شکلات | chocolate chips |
پوشش شکلاتی | chocolate coating |
روکش شکلاتی | chocolate couverture |
زبره شکلات | chocolate crumb |
پیغذای شکلاتی | chocolate dessert/ chocolate-based dessert |
مغزی شکلاتی | chocolate filling |
مایع شکلات | chocolate liquor |
توده شکلات | chocolate mass |
پودر شکلات | chocolate powder |
فراورده شکلاتی | chocolate product |
شاهشکلات | chocolate truffle |
مایع کاکائو | cocoa liquor |
توده کاکائو | cocoa mass |
شیر نارگیل | coconut milk |
سرماتودش | cold agglutination |
سرماتودینه | cold agglutinin/ cryoagglutinin |
بازداری | containment/ contained use |
طعم پختگی | cooked flavour |
شکلات آشپزی | cooking chocolate |
طعم ذرتی | corny flavour |
خامهگیر | creamer/ cream jug |
خامهگیری | creaming |
شکلات تیره | dark chocolate,black chocolate |
شکلات نوشیدنی | drinking chocolate |
انفجار غباری | dust explosion |
سفیدک چرب | fat bloom |
ماهی قلقلی | fish ball |
طعم ماهی | fishy taste |
خرداییسنج | friabilimeter |
زبره کیک میوهای | fruit crumble/ fruit streusel |
طعم میوهای | fruity flavour |
ژلاتینی شدن | gelatinization |
عامل ژلهای شدن | gelling agent |
ظرفیت ژلهای شدن | gelling capacity |
ژلهای شدن | gelling/ gellation |
کف کردن | gushing |
طعم سبزی | herb flavour |
شکلات داغ | hot chocolate/ hot cocoa/ just cocoa |
تندشدگی آبکافتی | hydrolytic rancidity |
لیپوکافت القایی | induced lipolysis |
طعم نوراکسیدی | light-induced oxidized flavour |
شربتیسازی | liquefaction |
جنون گاوی | mad cow disease,bovine spongiform encephalopathy/ BSE |
عصاره مالت | malt extract |
مالتسازی | malting |
غذای بالینی | medical food |
طعم فلزی | metallic flavour |
لیپوکافت میکربی | microbial lipolysis |
زبره شیری | milk crumb |
طعم نموری | musty flavour/ mouldy flavour/ muddy taste/ earthy musty flavour |
مسمومیت قارچی | mycotoxicosis |
قارچزهرابه | mycotoxin |
نوغذا | novel food |
غذادارو | nutraceutical |
طعم آجیلی | nutty flavour |
غذای زیستی | organic food |
طعم اکسیدی | oxidized flavour |
طعم رنگ | painty taste |
داروغذا | pharmafood/ pharma food |
طعم تندشدگی | rancid flavour |
بازتنوارسازی | rebodying |
شاهانگبین | royal jelly |
طعم لاستیک | rubbery flavour |
قندابسازی | saccharification |
شکلات نیمهشیرین | semisweet chocolate |
لجن جداشده | separator slime |
طعم دودی | smoky flavour |
نرمنوش | smoothy/ smoothie |
طعم صابونی | soapy flavour |
لیپوکافت خودبهخودی | spontaneous lipolysis |
طعم خوداکسیدی | spontaneous oxidized flavour |
رشتهشکلات | streusel/ chocolate vermicelli/ chocolate strands |
زبره کیک | streusel |
سفیدک شکری | sugar bloom |
روماند | supernatant |
شیر چگال شیرین | sweetened condensed milk/ SCM |
غذاویتامین | vitafood |
طعم مومی | waxy flavour |
طعم غیرعلوفهای | weedy flavour |
ترشوندگی | wettability |
عامل ترشوندگی | wetting agent |
طعم آبپنیری | whey flavour |
شکلات سفید | white chocolate |
طعم چوب | woody flavour |
عصاره مخمر | yeast extract |
غذای فوری | fast food/ fast service food |
عملآوری | curing |
لوبیاروغنی | soya bean/ soya |
تنواری | body |
تنوارساز | bodying agent |
اپرتیسازی | appertization |
انبارش کمفشار | hypobaric storage |
انبارش یخچالی | refrigerated storage |
انتقال یخچالی | refrigerated transport |
باکتریهای زیستیار | probiotic bacteria |
بوتولینومزدایی حرارتی | botulinum cook/ botulinal cook |
بیشینه باقیمانده | maximum residue limit/ MRL |
پرتواپرتیسازی | radappertization |
پرتوپاستوریزهسازی | radicidation/ radiation sterilization/ commercial sterility |
پرتوماندگارسازی | radurization |
پوراب سیب | apple must |
پوراب | must |
پوراب انگور | grape must |
پوسیدگی | rotting/ decomposition |
تخمیر جامد | solid state fermentation/ SSF |
تخمیرگاه | fermenter/ fermentor |
تخمیر سطحی | surface fermentation |
تخمیر رشدمایهجامد | solid substrate fermentation/ SSF |
تخمیر غوطهور | submerged fermentation |
تقطیرماند | stillage |
تهتخمیر | bottom fermentation |
چنده نیمپرتواپرتیسازی | subradappertization dose |
چنده پرتواپرتیسازی | radappertization dose |
حجم عصاره رهاشده | extract-release volume/ ERV |
خواص انسدادی | barrier properties |
روتخمیر | top fermentation |
ریزموجپزی | microwave cooking |
ریززیستیار | probiotic microorganism |
سرکه سیب | cider vinegar/ apple vinegar |
سیباب تخمیری | hard cider |
سیباب | cider |
سیباب غیرتخمیری | sweet cider |
شراب سیب | cider/ apple wine |
ظرفیت آبوندی | water binding capacity |
ظرفیت آبگیری | water holding capacity |
عدد د پرتوی | radiation D value |
غذای کمفراوریشده | minimally processed food |
غذای موجپز | microwaveable food |
غذای محمل | vehicle food |
غذای زیستیار | probiotic food |
غذای نیمهخشک | intermediate moisture food/ IMF/ semi-moist food |
فراوری فشاربالا | high-pressure processing |
فرایند فشاردماصوتی | manothermosonication/ MTS |
غذای رودهرس | enteral food |
غذای فرزیستیار | synbiotic food |
فرایند2 دهکی | 12 D process |
فشار آبایستاییبالا | high hydrostatic pressure/ HHP |
فساد سیباب | cider spoilage |
فرایند دوازدهدهکی | twelve D process |
فرایند دمافراصوتی | thermoultrasonication |
فناوری انسداد | barrier technology |
فناوری چندمانع | hurdle technology |
کپکزدگی | moldiness |
کلوچک | cookie |
کیک فنجانی | cup cake/ fairy cake/ patty cake |
گذار شیشهای | glass transition |
کیک لیوانی | mug cake |
گندیدگی | putrefaction |
محلول مغذی رودهرس | enteral nutrient solution/ ENS |
محصول تازهبر | fresh-cut product |
نشانگر سترونی | cannery indicator |
هاگ ترشیدگی بینشان | flat sour spore |
یخزندهمانی | freezing survival |