مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

گوناگونی دما

گوناگونی دما

گوناگونی دما – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه فیزیک
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 25000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده فیزیک - ایران ترجمه - irantarjomeh
شماره      
۹
کد مقاله
PHY09
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
گوناگونی دما
نام انگلیسی
Temperature Variation
تعداد صفحه به فارسی
۱۳
تعداد صفحه به انگلیسی
۸
کلمات کلیدی به فارسی
گوناگونی دما
کلمات کلیدی به انگلیسی
Temperature Variation
مرجع به فارسی
مرجع به انگلیسی
کشور
 گوناگونی دما
حداکثر دمای اتصال برای ماتریسهای کامپیوتری ۸۵ درجه سانتیگراد می‌باشد.  بالاتر از این دما از اطمینان‌پذیری این ماتریسها به میزان قابل توجهی کاسته می‌شود. به منظور حفظ تمامیت سیگنال، گوناگونی یا تفاوت دما در اطراف ماتریس می‌بایست( ) باشد، ضمن آنکه کوچک بودن نیز مدنظر می‌باشد. در صورتی که ماتریس در یک ناحیه گرمتر از دیگر نواحی باشد، سیگنالها و محاسبات آن سرعت متفاوتی را خواهند داشت، که می‌تواند منجر از فروپاشی سیستم شود. ماتریس کامپیوتری را نمی‌توان بگونه‌ای طراحی کرد که گرما را بصورت مساوی و مناسب در تمامی سطوح توزیع نماید و این امر موجب می‌شود تا برخی از نواحی گرمتر از دیگر نواحی گردند. برای مواجه با این مشکل اسپریهای خنک‌کننده سیستم طراحی شده تا بدینوسیله پیش‌بینی نمایند که کدام ناحیه از ماتریسها گرمتر از ناحیه دیگر می‌باشد و پس از آن این اسپری بکار گرفته شده تا تنظیم و تعدیل گرمایی را در آن منطقه بوجود آورد. این طراحی بسیار پیچیده می‌باشد. گوناگونی دمایی اطرف ماتریسها یکی از ملاحظات مهمی است که به هنگام طراحی اسپری خنک‌کننده سیستم می‌بایست مورد توجه قرار گیرد.
در خصوص ده طرح افشانکی که مورد تست قرار گرفته است، میانگین گوناگونی دمایی بین ماتریسها( ) در برابر CHF شکل ۱۳/۴ و ۱۴/۴ ترسیم شد. شکل   ۱۳/۴ معرف طراحی افشانک A می‌باشد. چهار نوع نرخ جریان متفاوت دیگر برای هر یک از پنج مورد طراحیهای متفاوت افشانک ترسیم گردید. این شکل نشان‌دهنده محدوده گسترده‌ای از   برای طراحیهای مختلف می‌باشد. شکل مذکور همچنین نشان‌دهنده رفتار متفاوت نیز می‌باشد. بطور مثال، طرح ۰A دارای واریانس کاهش دما در اطراف ماتریس همراه با افزایش نرخهای جریان می‌باشد. هر چه میزان سیال استفاده شده برای خنک‌سازی بیشتر باشد، یکسانی بیشتری در دمای ماتریس مشاهده خواهد شد. طرح ۱A نشان‌دهنده تاثیر متضاد می‌باشد.

گوناگونی دما

 

۲/۴٫ ضخامت لایه
اندازه‌‌گیریهای ضخامت لایه در شش موقعیت نشان داده شده در شکل ۲۳/۳ صورت پذیرفته است. این شش موقعیت به چهار طبقه بشرح ذیل تقسیم می‌گردد: گوشه = موقعیت ۱ و ۶، لبه = موقعیت ۲، مرکز = موقعیت ۳ و موارد دیگر موقعیت ۴ و ۵٫ برای هریک از موارد دوگانه نرخهای جریان تست شده، ۲۰ تصویر در هر موقعیت گرفته شده است. این تصاویر به اسکریپهای تصویری وارده شده تا نسبت به تنظیم رنگها و طرحهای هیستوگرام اقدام شود، تا آنکه تصاویر بصورت حلقه‌های نورانی قابل مشاهده‌تر در آیند. مرکز حلقه درخشان با یافتن مرکز نقطه(دات)،که در آن نور لیزر وابسته تابیده، مشخص گردید. این نقطه در تمامی تصاویر کاملا روشن بوده و براحتی می‌توان موقعیت آن را تعیین نمود. فرض بر این می‌باشدکه مرکز این نقطه، مرکز دایره می‌باشد. همچنین تلاشی صورت پذیرفت تا شعاع حلقه در هریک از ۸ مسیر را بصورت پیکسل اندازه‌گیری شود. موقعیت مرکز تصویر برای تعیین فاکتور مقیاس حلقه نور مورد استفاده قرار گرفت. شعاع حلقه نور در پیکسلها در فاکتور مقیاس   در هر پیکسل ضرب شده تا شعاع تبدیل به  شود. radii(خط مستقیم از مرکز به محیط دایره) برای هر یک از این تصاویر بصورت میانگین محاسبه تا آنکه شعاع میانه که براساس آن فرض می‌شود لایه مسطح( ) می‌باشد، بدست آید. پس از آن شعاع میانه نیز به برنامه‌ای وارد شده تا آنکه ضخامت لایه براساس پارامترهای ورودی بدست آید، شامل اندیس انکسار شیشه، مایع داخل لایه و ضخامت شیشه. معادلات برای این مدل خاص در بخش ضمیمه ذکر گشته است. با داشتن این مدل می‌توان شیب لایه را مورد توجه قرار داد.

گوناگونی دما

 

برای افشانک ۰A با ماتریس تست(۰A-3) تحت فشار تست psi15 و موقعیت ۱، اندازه شعاع حلقه نوری  ۲۸۶۴ می‌باشد. با فرض عدم شیب، این موضوع ضخامت لایه ۹۱۸ را خواهد داد، همانگونه که در جدول ۵/۴ نشان داده شده است. در صورتی که فرض شود شیب دارای ارزش مثبت می‌باشد، نظیر ۰۳۰ ، ضخامت لایه ۳۸۱ محاسبه خواهد شد. این مقدار ارزش ضخامت لایه، که مترادف با فرضیه زاویه شیب بسیار بزرگ  می‌باشد، هنوز نیز ضخیم‌تر از نواحی داخلی ماتریس خواهد بود. این امر بطور ضمنی بر این نکته دلالت دارد که ماتریس به هنگامی که سیال بسمت بیرون از ماتریس رانده شود ضخیم‌تر خواهد شد. همچنین این مقادیر برای اندازه‌گیری ضخامت لایه در نظر می‌گیرند که تاثیر امواج آشفتگی سطح معتدل می‌باشد. هنگامی که قطرات کوچک بر روی لایه تاثیر می‌گذارند، امواج کوتاه بسمت خارج انتشار یافته و موقعیت حلقه نوری را تغییر می‌دهند. دیافراگم دوربین عکاسی و لیزر برای تصویربرداری از این تصاویر معتدل زمانی به منظور بحساب آوردن این موضوع تنظیم گشته‌اند.
جدول ۶/۴ نشان‌دهنده ضخامت لایه اندازه‌گیری شده برای طراحی افشانک ۱۰B می‌باشد. تصاویر کمتری برای این نوع طراحی برداشته شده است. دلایل احتمالی مشکل یافتن حلقه‌های نوری قابل اندازه‌گیری در تصاویر گرفته شده هندسه نصب و طول پال لیزر می‌باشد. افزایش در تعداد افشانکها به معنای فرکانس بیشتر تاثیرات قطره‌کوچک می‌باشد، که باعث سخت شدن پروسه تصاویربرداری حلقه نوری می‌گردد. از داده‌هایی که می‌توان جمع‌آوری نمود، این موضوع استنباط گردیده است که ضخامت لایه فیلم این طراحی افشانک بسیار نازکتر از دیگر طراحیهای افشانکهای تست شده می‌باشد. ضخامتهای لایه به کوچکی ۴ در گوشه و مرکز ماتریس تحت فشار تست psi15 اندازه‌گیری شده است. در جدول ۶/۴ نشان داده شده است که لایه معمولا با افزایش نرخ جریان برای این طراحی افشانک نازک نمی‌شود، امری که برای دیگر طراحیهای افشانک صحت دارد. براساس یافته‌ها این لایه در دو منطقه‌ای که قبلا بصورت نازک بوده‌اند ضخیم‌تر گشته و در نواحی که قبلا ضخیم‌تر بوده نازکتر گردیده است.

 

گوناگونی دما

 

تعیین موارد نامشخص و غیرقطعی اندازه‌گیری ضخامت این لایه‌ها واقعا بعنوان یک چالش بزرگ مطرح می‌باشد. از آنجائیکه دوربین استفاده شده دارای رزولوشن ۶ مگاپیکسلی می‌باشد، موارد نامشخص اندکی در خصوص تصویر برداشت شده روی می‌دهد. برداشت شعاع حلقه نور توسط تصویر مورد نامشخصی را در حدود ۵ پیکسل ارائه می‌دارد که منبع اولیه آن بواسطه مواج بودن لایه است. عدم یکنواختی یا همسانی سطح بواسطه قطره کوچک امواج ضربه‌ای نیازمند آن می‌باشد تا تصاویر بصورت میانگین زمانی باشند. با داشتن تصاویر بیشتر و زمان تصویربرداری زیادتر، اطمینان اندازه‌گیری بیشتر خواهد شد. البته موارد عدم قطعیت و نامشخصی در اندازه‌گیری بواسطه تغییرات در اندیس انکسار شیشه و لایه فیلم بصورت اندکی وجود دارند. اندیسهای انکسار بسیار مشهور بوده و در محدوده دمایی، که در شرایط مربوط به خنک‌سازی اسپری مورد انتظار می‌باشد، تغییرات بسیار کمی را از خود نشان می‌دهند.
Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.