گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی
گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی – ایران ترجمه – Irantarjomeh
مقالات ترجمه شده آماده گروه شیمی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات
قیمت
قیمت این مقاله: 48000 تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)
توضیح
بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.
شماره | ۷۱ |
کد مقاله | CHEM71 |
مترجم | گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh |
نام فارسی | گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی |
نام انگلیسی | Graphene for electrochemical sensing and biosensing |
تعداد صفحه به فارسی | ۴۰ |
تعداد صفحه به انگلیسی | ۱۲ |
کلمات کلیدی به فارسی | تشخیص زیستی, حسگر زیستی, نانو لوله کربنی, آشکار سازی, حسگرهای الکتروشیمیایی, الکتروشیمی, گرافن, نانو ماده, نانو ذره, حسگر |
کلمات کلیدی به انگلیسی | Biorecognition, Biosensor, Carbon nanotube, Detection, Electrochemical sensing, Electrochemistry, Graphene, Nanomaterial, Nanoparticle, Sensor |
مرجع به فارسی | خط مشی های شیمی تجزیه، بخش شیمی و شیمی زیست شناختی، کالج علوم فیزکی و ریاضی، دانشگاه فنی نانیانگ، سنگاپور، الزویر |
مرجع به انگلیسی | Trends in Analytical Chemistry, Division of Chemistry & Biological Chemistry, School of Physical and Mathematical Sciences, Nanyang Technological University, Singapore; Elsevier |
کشور | ایالات متحده |
گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی
چکیده
ین نکته اثبات شده که گرافن یک نانو ماده عالی برای کاربرد در الکتروشیمی است. ما پیشرفت در ساخت حسگرهای الکتروشیمایی و حسگرهای زیستی با کارایی بالا را مورد بررسی قرار می دهیم. ما همچنین بحث می کنیم درباره:
روشهای مختلف برای ساخت گرافن
الکترودهای اصلاح شده گرافن و الکترودهای چند سازه گرافن برای حسگری به انضمام الکترودهای مبتنی بر مایعات یونی
ترکیب کردن عناصر تشخیص زیستی با الکترودهای با پایه گرافن و
حسگرهای الکتروشیمیایی و حسگرهای زیستی براساس نانو ذرات الکتروکاتالیتیکی با پایه گرافن
کلید واژه ها: تشخیص زیستی، حسگر زیستی، نانو لوله کربنی، آشکار سازی، حسگرهای الکتروشیمیایی، الکتروشیمی، گرافن، نانو ماده، نانو ذره، حسگر
گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی
۱- مقدمه
نانو مواد با پایه گرافن در میان فیزیکدانان، شیمیدانان و دانشمندان مواد توجه زیادی را به خود جلب کرده است. گرافن یک ورقه دوبعدی (۲-D) از اتمهای کربن در پیکربندی هگزاگونال با اتم های پیوند یافته به وسیله پیوندهای sp2 می با شد. این پیوندها و این پیکربندی الکترونی دلایل خواص فوق العاده گرافن هستند. این خواص شامل مساحت سطح بسیار بزرگ [m2/g 2630که دو برابر مساحت سطح نانو لوله های کربنی تک دیواره (SWCNTها) می باشد]، شکاف نوار قابل تنظیم، اثر هال در دمای اتاق، استحکام مکانیکی بالا (۲۰۰ برابر بیشتر از فولاد) و کشسانی و رسانایی گرمایی بالا می باشند [۱].
گرافن جدیدترین عضو خانواده نانو مواد کربنی چند بعدی است که با فولرن ها به عنوان یک ماده صفر بعدی (۰-D) و SWCNTها به عنوان نانو مواد یک بعدی (۱-D) شروع می شود و به گرافیت به عنوان ماده سه بعدی (۳-D) ختم می شود. گرافن شکاف نانو مواد کربنی دو بعدی (۲-D) را پر می کند (شکل ۱). جداسازی ورقه های منحصر بفرد گرافن مدتی طولانی جستجو شد اما فقط در سال ۲۰۰۴ توسط یک تکنیک ساده شگفت انگیز به این هدف دست یافته شد [۲]. از آن موقع به بعد، تحقیق بنیادی و بررسی بر روی کاربردها به سرعت افزایش یافته است. در حالیکه گرافن تک لایه ای بسیار جالب است، خواص منحصر به فردی به همان اندازه جالب نیز به وسیله گرافن دو لایه ای و چند لایه ای [صفحات کوچک گرافن انباشته (GNPها) نامیده می شوند] ارائه شده است [۳].
گرافن به خاطر رسانایی الکتریکی دو بعدی (۲-D) بسیار زیاد، مساحت سطح بزرگ و هزینه پایین یک ماده ایده آل برای الکتروشیمی است [۷-۴]. دو مزیت گرافن در مقایسه با CNT ها به صورت زیر آشکار است.
(۱) گرافن بر خلاف CNT ها [۸] محتوی ناخالصی های فلزی نیست. در بعضی مواد، چنین ناخالصی هایی حاکم بر الکتروشیمی CNT ها هستند (تا بحال، این تاثیر منفی برای هیدرازین [۹ و۱۰]، هیدروژن پروکسید [۱۱ و ۱۲]، هالوتان [۱۳]، گلوکز [۱۴]، آمینو اسیدها [۱۵] و پپتیدهای تنظیمی کوتاه [۱۶] حتی در مقادیر کمتر از ppm100 ناخالصی ها در CNT ها [۱۷] شناخته شده اند) و منجر به نتیجه گیری های اشتباهی می شوند.
(۲) در تولید گرافن، از گرافیت که ارزان و در دسترس است، استفاده می شود.
در اینجا، ما کاربرد گرافن در حسگرهای الکتروشیمیایی و حسگرهای زیستی را بررسی می کنیم. این حوزه با اولین مقالاتی که در سال ۲۰۰۸ پدیدار شد، بسیار جالب است. از آن موقع به بعد، تعداد آنها به طور انفجاری رشد کرده است.
گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی
۲- سنتز
برای فهم خواص الکتروشیمیایی گرافن، در ابتدا باید روش سنتز گرافن را فهمید. گرافن می تواند به چندین روش تهیه شود اما فقط بعضی از این روشها برای کاربردهای الکتروشیمیایی جهت حسگری و حسگری زیستی مناسبند.
(A) گرافن می تواند به وسیله لایه برداری (peeling-off) گرافیت پیرولیتی بسیار جهت دار (HOPG) تهیه شود [۲].
(B) گرافن می تواند به صورت همبافته بر روی ویفر سیلیسیومی رشد یابد.
این دو روش برای بررسی خواص الکترونی گرافن مفید است. با این وجود، برای بررسی الکتروشیمی گرافن و کاربرد گرافن در سیستم های حسگری الکتروشیمیایی، مقادیر توده ای از گرافن مورد نیاز هستند [۱۸] و می تواند به صورت زیر ایجاد شود.
(C) رسوبگذاری بخار شیمیایی (CVD) [19]. این روش اغلب منجر به ساختارهای چند لایه ای می شود.
(D) جا دادن مولکولهای کوچک در شبکه گرافیت و پوسته پوسته شدن در اثر شوک گرمایی [۲۰] یا با استفاده از فرا صوت افکنی [۲۱].
(E) بازکردن (وافشردگی) CNT ها به روشهای مختلف. استفاده از اکسایش شیمیایی هیپرمنگنات CNT ها، که بعد از فرآوری [۲۲] شروع می شود، یا حکاکی پلاسمای [۲۳] CNT های چند دیواره (MWCNTها) برای ایجاد نانو نوارهای گرافنی امکان پذیر است. در اینجا، باید خاطر نشان کرد که سنتز گرافن از MWCNT ها خطر وارد کردن ناخالصی های فلزی جا گرفته در MWCNT ها با تمام انواع نتایج منفی که سبب ایجاد رفتار الکتروشیمیایی غیر قابل پیش بینی از چنین موادی، نظیر سمیت می شود، را با خود به همراه می آورد. بنابراین، هنگام استفاده از گرافن برای الکتروشیمی، از این روشها باید اجتناب شود مگر اینکه MWCNT ها عاری از ناخالصی باشند. ما باید این نکته را ذکر کنیم که این روشها برای تولید پوسته «توده ای» از گرافن، معمولا اغلب مواد (%۹۹~) را به صورت GNP های چند لایه ای و فقط حدود ۱% را به صورت ورقه های گرافنی تک لایه ای واقعی ایجاد می کند [۲۱]. فقط اخیرا، روشهای جدیدی ارائه شده اند که منجر به ایجاد مونو لایه های گرافنی با بازده حدود ۹۰% می شود. ما همچنین باید براین نکته تاکید کنیم که لایه های گرافنی منحصر به فرد تمایل به انباشتگی جهت تشکیل نانو ساختارهای چند لایه ای دارند [۲۱].
گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی
۳- خواص الکتروشیمیایی
ساختار گرافیت پیرولیتی بسیار جهت دار (HOPG)، گرافن چند لایه ای با نقصهای بسیار کم می باشد. گرچه صفحه لبه ای یک ورقه گرافن ثابت سرعت انتقال الکترون cm/s (ke) 01/0 ~ را دارد، صفحه اساسی، از نظر اثر، از لحاظ الکتروشیمیایی بی اثر است (kb زیر cm/s 9-10). صفحه اساسی یک ورقه گرافن می تواند شامل نقصهایی باشد اما این نقص ها به علت سینتیک انتقال الکترون سریع آنها عموما به عنوان سایتهای صفحه ای لبه ای در نظر گرفته می شوند. ورقه های گرافنی عادی از نقص kb نزدیک صفر دارند [۲۴].
چنانچه الکتروشیمی ورقه های گرافن به وسیله لبه های آن (یا در گرافن صفحه ای یا در گرافن حلقوی – CNT ها) دنبال شود که در آنجا انتقال الکترون ناهمگن (HET) سریع است، هنگام نگاه کردن به ساختار CNT و گرافن (شکل۱ را ببینید)، می توان انتظار زیادی داشت که HET روی ورقه های گرافن به سادگی دیده شوند زیرا تعداد زیادی لبه در هر مقدار ماده وجود دارد. با این وجود، فقط سه مقاله بر این مقایسه تمرکز می کند و به چیزی منتهی می شود که از مشاهدات ساختار آشکار است. ما اثبات می کنیم که سرعت HET مشاهده شده مواد نانو لوله کربنی با گرافیت قابل مقایسه است فقط به علت اینکه مواد CNT محتوی مقادیر بزرگی از ناخالصی های نانو گرافیتی هستند. هنگامی که از نانو لوله های کربنی خالص استفاده می شود، سرعت HET مشاهده شده واقعا به طور قابل توجهی کمتر از مواد گرافیتی است. از طرف دیگر، اغلب فعالیت های الکتروشیمیایی نانو لوله های کربنی ناشی از حضور ناخالصی های نانو گرافیتی موجود در داخل آنهاست [۲۵]. آلواراپان و همکارانش [۲۶] الکتروشیمی SWCNT ها و گرافن را با استفاده از ولتامتری چرخه ای و ولتامتری ضربان تفاضلی (DPV) با هم مقایسه کردند. آنها چندین ترکیب فعال الکتریکی (الکترواکتیو) [مانند فرو/فری سیانید،
گرافن برای حسگری الکتروشیمیایی و حسگری زیستی