ویتامین گروه E
ویتامین گروه E – ایران ترجمه – Irantarjomeh
مقالات ترجمه شده آماده گروه پزشکی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات
قیمت
قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)
توضیح
بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.
شماره | ۴۵ |
کد مقاله | MDSN45 |
مترجم | گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh |
نام فارسی | ویتامین E |
نام انگلیسی | Vitamin E |
تعداد صفحه به فارسی | ۷ |
تعداد صفحه به انگلیسی | ۵ |
کلمات کلیدی به فارسی | ویتامین |
کلمات کلیدی به انگلیسی | Vitamin |
مرجع به فارسی | انستیتو ملی بهداشت ایالات متحده |
مرجع به انگلیسی | National Institute of Health – NIH |
کشور |
ویتامین E
ویتامین E یک ویتامین سریع الانحلال می باشد.
عملکرد
ویتامین E یک ضد اکسیدان می باشد که سبب محافظت از بافت بدن از صدمه دیدگی به وجود آمده بواسطه موادی که تحت عنوان رادیکال های آزاد نامیده می شوند می گردد. رادیکال های آزاد قابلیت صدمه زدگی به سلولها، بافت ها و ارگان ها را دارا می باشند. عقیده برآن است که آنها نقش خاصی را در شرایط ویژه مرتبط با پیرشدگی ایفا می نمایند.
بدن همچنین به ویتامین E نیازمند است تا آنکه سیستم ایمنی بتواند با توانمندی در برابر ویروس ها و باکتری ها مقاومت نماید.
ویتامین E همچنین در تشکیل سلولهای قرمز خون مفید بوده و به بدن جهت کاربرد ویتامین K کمک می نماید. بعلاوه، این ویتامین به پهن شدن رگهای خونی کمک نموده و از لخته شدن خون در داخل رگهای خونی نیز ممانعت به عمل می آورد.
سلولها از ویتامین E جهت تعامل با یکدیگر و انجام عملکردهای بسیاری استفاده می نمایند.
این موضوع که آیا ویتامین E قابلیت ممانعت از سرطان، بیماری های قلبی، جنون، بیماری کبدی و سکته را دارد یا خیر هنوز مشخص نیست.
ویتامین گروه E
منابع غذایی
بهترین روش جهت حصول نیازهای روزمره ویتامین E خورن منابع غذایی می باشد. ویتامین E در غذاهای ذیل یافت می شود:
روغن سبزیجات (همانند گیاهک گندم، تخمه آفتابگردان، گلرنگ یا کافیشه، ذرت و روغن دانه سویا)
آجیل (نظیر بادام، بادام زمینی و فندوق / فیلبرت یا نوعی گندم)
حبوبات یا دانه ها (نظیر دانه یا تخم آفتابگردان)
سبزیجات برگ سبز (نظیر اسفناج و کلم بروکی)
غلات صبحانه غنی شده، آبمیوه، کره مارگارین و مواد غذایی نرم و گسترش پذیر. غنی شده به معنای آن است که ویتامین ها به غذا اضافه شده اند. به برچسب مواد غذایی در رابطه با میزان مواد مغذی رجوع شود.
محصولات تولید شده از این غذاها، نظیر مارگارین نیز حاوی ویتامین E می باشند.
ویتامین گروه E
تاثیرات جانبی
خوردن ویتامین E در غذا خطرناک و مضر نمی باشد. با این وجود، به شکل مکمل، مقادیر بالای ویتامین E ممکن است سبب افزایش خطر خونریزی و خونریزی جدی در مغز شود.
مقادیر سطح بالای ویتامین E نیز ممکن است سبب افزایش خطر نقص های زایشی گردد.
توصیه ها
توصیه رژیم غذایی (RDA) برای ویتامین ها مشخص کننده میزان مصرف روزانه برای هر فرد می باشد.
میزان نیاز ویتامین منوط به سن و جنسیت است.
عوامل دیگر نظیر حاملگی، شیردهی و بیماری ممکن است سبب افزایش نیاز شود.
هیئت غذا و مواد مغذی در انسیتوی پزشکی میزان جذب ویتامین E برای هر فرد را بشرح ذیل توصیه نموده است:
نوزادان (میزان جذب مکفی ویتامین E)
۶-۰ ماهه: ۴ میلی گرم در روز
۱۲-۷ ماهه: ۵ میلی گرم در روز
کودکان
۱ الی ۳ ساله: ۶ میلی گرم در روز
۴ الی ۸ ساله: ۷ میلی گرم در روز
۹ الی ۱۳ ساله: ۱۱ میلی گرم در روز
ویتامین گروه E
افراد نوجوان و بالغ
۱۴ و بیشتر: ۱۵ میلی گرم در روز
از پزشک خود در این زمینه مشورت بگیرید.
بالاترین سطح ایمنی مکمل های ویتامین E برای افراد بالغ ۱۵۰۰ IU در روز برای انواع طبیعی ویتامین E و ۱۰۰۰IU در روز برای انواع ساخته شده (سنتزی) آن می باشد.
نامهای جایگزین
آلفا- توکوفرول، گاما-توکوفرول
ویتامین گروه E