مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

موشک رادار فعال اِس‌اِی-ایکس

موشک رادار فعال اِس‌اِی-ایکس

موشک رادار فعال اِس‌اِی-ایکس – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir

مقالات ترجمه شده آماده گروه هوا فضا
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

 

مقالات هوافضا - ایران ترجمه - Irantarjomeh

 

شماره
۲۱
کد مقاله
SPC21
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir
نام فارسی
موشک هدایت شونده رادار فعال
اِس‌اِی-ایکس  (۹ اِم ۹۶ تِریومف )
نام انگلیسی
Active Radar-Guided Missile
SA-X (9M96 Triumf)
تعداد صفحه به فارسی
۷
تعداد صفحه به انگلیسی
۵
کلمات کلیدی به فارسی
موشک، هدایت رادار فعال،
اِس‌اِی-ایکس، ۹ اِم ۹۶ تِریومف
کلمات کلیدی به انگلیسی
Active Radar, Missile,
SA-X, 9M96, Triumf
مرجع به فارسی
اطلاعات دفاعی و نظامی – اینترنت
مرجع به انگلیسی
Defense and Military Information – Internet Data Collection
کشور

 

موشک هدایت شونده رادار فعال

اِس‌اِی-ایکس[۱] اِم ۹۶ تِریومف[۲])

 تشریح
گزارش‌های منتشر شده در سال ۱۹۹۶ نشان می‌داد که روسیه در حال تجهیز و ارتقای سیستم موشکی با شناسه‌ی روسی ۹ اِم ۹۶ به کمک سیستم هدایت راداری موجود در موشک اِس‌اِی-۱۵ یا اِس‌اِی-اِن-۹ «گوانت‌لِت[۳]» است. در این موشک‌ها از یک رادار اکتیو برای هدایت موشک استفاده می‌شود. شرکت فاکِل اِم‌کِی‌بی[۴]‌ مدل‌های مختلفی از موشک‌های هدایت شونده توسط رادارهای اکتیو را در نمایشگاه موشک‌های هوا به هوای سال ۱۹۹۶ به نمایش گذاشته بود. در نوامبر ۱۹۹۸، شرکت‌های آلماز و فاکِل از یک سیستم موشکی جدید زمین به هوا به نام تِریومف، رونمایی کردند. شناسه‌ی صادراتی این محصول ۹اِم‌۹۶ای بود و پس از چندی معلوم شد که واقعاً این سیستم موشکی از طراحی جدیدی برخوردار است و صرفاً یک مدل بهبود یافته‌ی سیستم موشکی اِس‌اِی-۱۵ نیست.
این سیستم موشکی در دو گونه‌ی کلی ارائه شده بود؛ نخست به صورت شکل ارتقا یافته‌ی سیستم موشکی اِس‌اِی-۱۰ «گرامبل» و پس از آن به صورت یک سیستم موشکی جدید و مستقل به نام تِریومف. خود سیستم موشکی تِریومف نیز در دو مدل ارائه می‌شد؛ مدل ۹اِم۹۶ و مدل با برد بیش‌تر ۹اِم۹۶-۲٫ در محفظه‌ی گلوله‌افشان مخصوص موشک اِس‌اِی-۱۰، تعداد چهار موشک ۹اِم۹۶ جای می‌گیرد؛ درست مانند وضعیتی که موشک‌های ارتقا یافته‌ی پَک-۳ نسبت به محفظه‌ی گلوله‌افشان موشک‌های پاتریوت دارند…
طبق گزارش‌ها، طول موشک‌های ۹اِم۹۶ ۴٫۷۵ متر، قطر بدنه ۰٫۲۴ متر، وزن پرتابی آن‌ها ۳۳۰ کیلوگرم و کلاهک جنگی ۲۴ کیلوگرمی آن‌ها از نوع با قابلیت انفجار بالا است. موشک‌ها به صورت شلیک قائم و با سیستم پرتاب سرد از محفظه‌های گلوله‌افشان پرتاب شده و به ارتفاع ۳۰ متری می‌رسند و در این هنگام جرقه‌ی اشتعال در سوخت جامد بخش توان‌افزای موتور زده می‌شود.
طبق گزارش‌ها، مدل دوم سیستم موشکی تِریومف که با شناسه‌ی ۹اِم۹۶-۲ معرفی می‌شود، دارای طول ۵٫۶۵ متر، قطر بدنه ۰٫۲۴ متر، وزن پرتابی ۴۲۰ کیلوگرم و کلاهک جنگی ۲۴ کیلوگرمی از نوع با قدرت انفجاری بالا است. سیمای خارجی این موشک‌ها شبیه به مدل ۹اِم۹۶ است. چهار پره‌ی کنترلی در دماغه‌ی موشک و چهار بال در انتهای آن قرار دارد. سیستم کنترل و هدایت نیز شبیه به مدل ۹اِم۹۶ است، ولی برد این مدل ارتقا یافته و به میزان ۱۲۰ کیلومتر رسیده است.
[۱] SA-X
[۲] ۹M96 Trieumf
[۳] ‘Gauntlet’
[۴] Fakel MKB

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.