مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه  مدیریت – بازرگانی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 38000 تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده مدیریت - بازرگانی - ایران ترجمه - irantarjomeh

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

شماره      
۲۰۳
کد مقاله
MNG203
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
مدیریت منابع انسانی سبز: مستخدمین و انگیزه بخشی در جهت عملکرد محیط سازمانی
نام انگلیسی
GHRM: Motivating Employees towards Organizational Environmental Performance
تعداد صفحه به فارسی
۳۷
تعداد صفحه به انگلیسی
۱۳
کلمات کلیدی به فارسی
مدیریت منابع انسانی سبز, راهکارهای سبز, راهکارهای اکولوژیکی /  بوم شناختی, انگیزه بخشیدن به مستخدمین, تعهد مدیریت, آموزش محیطی
کلمات کلیدی به انگلیسی
Green HRM, Green practices, Eco-initiatives, Employee motivation, Management commitment, Environmental Training
مرجع به فارسی
دانشگاه GIFT، گوجران والا، پاکستان
مرجع به انگلیسی
MAGNT Research Report; GIFT University, Gujranwala, Pakistan
کشور        
پاکستان

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

مدیریت منابع انسانی سبز: مستخدمین و انگیزه بخشی در جهت عملکرد محیط سازمانی
چکیده
هدف این مطالعه بررسی عواملی می باشد که بر روی انگیزه بخشیدن به مستخدمین در زمینه عملکرد محیطی سازمانی تأثیرگذار هستند. شرکت ها از طریق پذیرش رویه های مدیریت منابع انسانی سبز (GHRM) نقش مهمی را در ارتقای مسایل مرتبط با محیط زیست ایفا می نمایند. در این مقاله، ویژگیهای تجربی عوامل موثر در انگیزه بخشیدن به مستخدمین در  زمینه  اجرای راهکارهای مدیریت منابع انسانی سبز،  مورد بررسی  قرار  می گیرند. داده ها از ۱۷۸ مستخدم شرکت های مختلفی حاصل آمده اند که اقدام به استفاده از رویه های مدیریت منابع انسانی سبز نموده اند. نمونه برداری متعارف برای جمع آوری داده ها مورد استفاده قرار گرفت. یافته های این مقاله معرف آن می باشد که چگونه رویه های مدیریت منابع انسانی می توانند بر روی انگیزه بخشیدن به مستخدمین جهت بکارگیری عملکردهای محیط زیستی سازمانی تأثیرگذار باشند. بر این اساس، مطالعه جاری نشان دهنده انگیزه بیشتر چنین مستخدمینی در زمینه راهکارهای اکولوژیکی / بوم شناختی (شامل راهکارهای مرتبط با مسایل پولی و غیرپولی) می باشد. به علاوه، این مطالعه مشخص می سازد که برخی از کارمندان از آمادگی بیشتری جهت پذیرش راهکارهای محیطی برخوردار می باشند، آن هم به هنگامی که سوپروایزرهای آنها رفتاری ترغیب کننده در زمینه ایده های محیطی از خود نشان می دهند. تنها محدودیت این مطالعه عدم دسترسی کافی به داده های اولیه می باشد چرا که سازمان های اندکی به واسطه عدم وجود درک مناسب در این زمینه اقدام به اجرا نمودن راهکارهای مدیریت منابع انسانی سبز نموده اند.

کلمات کلیدی: مدیریت منابع انسانی سبز، راهکارهای سبز، راهکارهای اکولوژیکی /  بوم شناختی، انگیزه بخشیدن به مستخدمین، تعهد مدیریت، آموزش محیطی.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۱- مقدمه
در دنیای رقابتی امروزه، سازمان ها نه تنها با مشکلات اقتصادی روبرو می باشند، بلکه با چالش های محیط زیستی نیز دست به گریبان هستند. با توجه به این موضوع جوامع امروزی به آگاهی بیشتری در زمینه مسایل محیط زیستی و مشکلات آن دست می یابند. تاکنون مقالات زیادی در ارتباط با بازاریابی سبز (Peattie، ۱۹۹۲)، حسابداری سبز (Bebbington، ۲۰۰۱، Owen، ۱۹۹۲) و خرده فروشی سبز (Kee-hung و همکاران، ۲۰۱۰)، و همچنین مدیریت سبز (McDonagh و Prothero، ۱۹۹۷) ارائه شده اند، اما در عین حال مدیریت منابع انسانی سبز (GHRM) به عنوان یکی از ویژگی های مدیریت محیطی تلقی می شود که تاکنون بررسی جدی در زمینه آن انجام نشده است (Renwick, Redman و Maguire، ۲۰۱۳). مدیریت منابع انسانی سبز (GHRM) به معنای همسویی رویه های منابع انسانی (HR) نظیر استخدام، انتخاب، آموزش، ارزیابی عملکرد و پاداش در زمینه اهداف مدیریت سبز یک شرکت تلقی می شود (Renwick و همکاران، ۲۰۰۸، Jackson و همکاران، ۲۰۱۱، Teixeira و Jabbour، ۲۰۱۲). واژه منابع انسانی سبز در ارتباط با راهکارهای مدیریتی اشخاص در راستای مسایل گسترده تر محیط زیستی شرکتی قلمداد می شود (Pillai و Sivathanu، ۲۰۱۴). بنابراین نوعی ارتباط مثبت بین راهکارهای مدیریت منابع انسانی سبز و عملکردهای اکولوژیکی یا بوم شناختی شرکتی وجود دارد (Daily، Bishop و Massoud، ۲۰۱۲).
هدف این مطالعه مشخص سازی مسئله انگیزه مستخدمین در زمینه عملکردهای سازمانی از طریق ارزیابی عملکرد، رویه های پاداش دهی و رفتار نظارتی می باشد.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۲- بررسی مباحث
در قرن بیست و یکم سازمان ها رویکرد استراتژیکی بیشتری در ارتباط با مدیریت محیطی اتخاذ می کنند (Daily، ۲۰۰۴). مدیریت منابع انسانی سبز به عنوان یک ویژگی همسو با راهکارهای مدیریت منابع انسانی با اهداف محیطی تجاری تلقی می شود (Jabbour، ۲۰۱۳). در این زمینه با توجه به تعامل منابع انسانی با مدیریت محیطی (EM)، سازمان ها قابلیت مخاطب قرار دادن مسایل محیطی خود به صورت معنی داری را خواهند داشت. رویه های منابع انسانی سبز منجر به کارایی بیشتری شده و قابلیت بهتری را برای مستخدمین در زمینه مشارکت در فعالیت های پایداری محیطی فراهم می آورد (Meily و Susanti، ۲۰۱۳). شرکت ها از قابلیت کامل مدیریت منابع انسانی سبز استفاده نمی نمایند و چنین موردی منجر به محدودسازی کارایی آنها در تلاش جهت ارتقای مدیریت محیطی شود (Renwick، ۲۰۱۳). عوامل ذیل به صورت تجربی مورد بررسی قرار گرفتند.
۲ـ۱٫ عملکرد محیطی سازمانی
عملکرد محیطی سازمانی به آن دسته از فعالیت هایی اشاره دارد که به صورت مثبتی بر روی محیط زیست تأثیرگذار هستند. مدیریت محیطی عمدتاً دارای دو هدف کلی می باشد. هدف اول کنترل سطح آلایندگی در یک محیط و هدف دوم به روزرسانی محیط مربوطه تا یک سطح قابل پذیرش (Yasamis، ۲۰۱۱). افزایش در نگرانی ها مرتبط با محافظت محیط زیست سبب ایجاد فشار لازم به شرکت ها شده تا از این طریق اقدام به پذیرش راهکارهای مدیریت محیطی نمایند (Boiral، ۲۰۰۶، Gonzalez- Benito و Gonzalez- Benito، ۲۰۰۶). یکی از مباحث ارائه شده به وسیله بسیاری از محققین که سعی در ارائه فعالیت های مدیریت محیطی می نمایند آن است که چنین موردی سبب ایجاد یک مزیت رقابتی برای شرکت ها خواهد شد (Melynk، ۲۰۰۵).
۲ـ۲٫ پاداش ها
پاداش نقش مهمی را در انگیزه بخشیدن به مستخدمین و کمک در خصوص شناسایی عملکرد مهم آنها در زمینه مدیریت محیطی دارد (Danish و Usman، ۲۰۱۰). هدف سازمان ها برای بکارگیری سیستم های پاداش تکمیل، حفظ و انگیزه بخشی به مستخدمین برای انجام مناسب امور و درک اهمیت راهکارهای بوم شناختی می باشد (Kaplan، ۲۰۰۵، Lindstrom، ۲۰۱۱). سیستم های کاملاً مناسب پاداش قابلیت ایجاد انگیزه در بین مستخدمین جهت ایفای نقش خود به عنوان مشارکت کنندگان در فرآیند محیط زیست را خواهند داشت. البته مباحث اندکی وجود دارند که نشان دهنده این موضوع می باشند که سیستم پاداش قابلیت ایجاد انگیزه کافی در نزد مستخدمین در خصوص فعال سازی آنها در فرآیندهای محیط زیستی را خواهد داشت (Laabs، ۱۹۹۲، Patton و Daley، ۱۹۹۸). مستخدمین به پاداش های پولی و غیرپولی علاقمند هستند.
فرضیه ۱٫ پاداش های پول و غیرپولی به طور معنی داری بر روی انگیزه مستخدمین در ارتباط با مشارکت در راهکارهای بوم شناختی تأثیرگذار می باشد.
۲ـ۳٫ ارزیابی
بر مبنای نظر Nasud (1999)، ارزیابی عملکرد به عنوان یکی از عوامل حیاتی در مدیریت سرمایه انسانی یک سازمان به شمار آمده و معیار مرتبط نیز به عنوان مهمترین ابزاری محسوب می شود که قابلیت کمک در ایجاد ارتباطات مستخدمین برای اعمال رویه های موفق در این زمینه را خواهد داشت. به منظور ایجاد انگیزه کافی بین مستخدمین برای مدیریت محیطی یک سازمان لازم است تا راهکار عملکرد مستخدمین مورد ارزیابی قرار گیرد.
فرضیه ۲٫ ارزیابی عملکرد به طور معنی داری سبب افزایش انگیزه مستخدمین در زمینه فعالیت های بوم شناختی سازمان ها خواهد شد.
۲ـ۴٫ رفتار نظارتی
بر مبنای نظر Ramus و Steger (2000) رفتارهای پشتیبانی سوپروایزرها برای انگیزه بخشیدن به مستخدمین در زمینه مدیریت محیطی ضروری می باشد. نتایج مطالعات آنها معرف آن می باشد که رفتار نظارتی بر حسب پشتیبانی از مدیریت محیطی سبب ایجاد انگیزه کافی برای مستخدمین در ارتباط با راهکارهای بوم شناختی شده است. مطالعه آنها همچنین این موضوع را مورد بحث قرار می دهد که رفتار پشتیبانی سوپروایزرها سبب ارتقای نوآوری محیطی می گردد.
فرضیه ۳٫ رفتار نظارتی دارای تأثیر مثبتی بر روی انگیزه مستخدمین در جهت راهکارهای بوم شناختی می باشد.
۲ـ۵٫ تعهد مدیریت
تعهد مدیریت به معنای ایجاد انرژی انسانی می باشد که به طور حقیقی قابلیت فعالسازی تفکرات مناسب انسانی و در نتیجه فعالسازی انرژی و ویژگی های مربوطه به عنوان منبعی از رویه های بکارگیری ایده های سبز را خواهد داشت و بدون چنین مؤلفه هایی اهداف سبز قابلیت تکامل را از دست می دهند (Arygris، ۱۹۹۸). مطالعات دیگری نیز مؤکد آن هستند که مشارکت مستخدمین به هنگامی بیشتر خواهد شد که سوپروایزرها یا مدیران آنها سبک دموکراتیکی را در خصوص تصمیم گیری در زمینه عملکردهای محیطی اتخاذ نمایند و نشان دهند که مدیریت کاملاً پایبند چنین مؤلفه ای است (Ramus، ۲۰۰۱، Govindarajulu و Daily، ۲۰۰۴).
فرضیه ۴٫ تعهد مدیریت به عنوان یک واسطه معنی دار دارای تأثیر مثبتی بر روی رفتار نظارتی می باشد که خود سبب انگیزه مستخدمین در خصوص راهکارهای بوم شناختی می شود.
۲ـ۶٫ آموزش محیطی مستخدمین
این مسئله در ارتباط با بیان چنین موضوعی است که چه چیزی در حقیقت سبب انگیزه بخشیدن به مستخدمین در خصوص فعالیت های مثبت سازمانی می شود و اهمیت آن در ارتباط با انجام چنین فرآیندهایی از شروع انقلاب صنعتی چیست (Haslam, Powell و Turner، ۲۰۰۰). بر مبنای نظر Baron (1991) انگیزه بعنوان ویژگی اصلی تحقیقات جهانی سازمان های مدرن محسوب می شود. انگیزه بخشیدن به مستخدمین برای مدیریت امور محیطی نه تنها سبب می شود تا شرکت بر روی تأثیرات منفی محیط زیستی تمرکز داشته باشد بلکه این تضمین را به وجود می آورد که مسئولیت پذیری برای حاصل آوردن شهرت محیطی مناسب نیز در این مبحث مدنظر قرار خواهد گرفت (Morrow و Rondinelli، ۲۰۰۲).
فرضیه ۵٫ آموزش محیطی مستخدمین به عنوان یک واسطه بین انگیزه مستخدمین در جهت راهکارهای بوم شناختی و عملکرد محیطی سازمان عمل می نماید.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۳- چارچوب مفهومی
۴- طراحی تحقیقاتی
۴ـ۱٫ توسعه ابزاره ها
پرسشنامه از طریق بررسی مباحث گسترده در این زمینه با کمک متخصصین دانشگاهی آماده شد. هفت متغیر در این مدل نشان داده شده اند که شامل یک متغیر تعدیل کننده و میانجی یعنی پاداش، ارزیابی عملکرد، رفتار نظارتی، انگیزه مستخدمین در خصوص راهکارهای بوم شناختی، تعهد مدیریت، آموزش محیطی و عملکرد محیطی سازمانی می باشند.
با کمک متخصصین این حوزه پایایی موارد مشخص گردیده و پرسشنامه بر مبنای توصیه های آنها با توجه به ویژگی های کلی اصلاح شد. متعاقباً رویه های نهایی پس از آزمایش پایلوت تعیین شدند. در این مرحله، پرسشنامه متشکل از ۴۶ قلم اطلاعاتی شامل سه سئوال مربوط به جمعیت شناسی می باشد. به غیر از این سئوالات، کلیه اقلام با توجه به یک مقیاس هفت امتیازی لیکرت مورد اندازه گیری و سنجش قرار گرفتند (۱ = کاملاً ناموافق، ۲ = نسبتاً ناموافق، ۳ = ناموافق، ۴ = بدون نظر، ۵ = موافق، ۶ = نسبتاً موافق، ۷ = کاملاً موافق). پاداش نیز با توجه به شش امتیاز، ارزیابی عملکرد با شش، رفتار نظارتی با پنج، تعهد مدیریتی با هفت، انگیزه مستخدم در زمینه راهکارهای بوم شناختی با نه، آموزش محیطی با شش و عملکرد محیط سازمانی با چهار امتیاز مشخص شدند.
۴ـ۲٫ جمع آوری داده ها
پرسشنامه ها در بین ۳۰۰ پاسخ دهنده توزیع شده و از این بین ۱۷۸ پرسشنامه در نهایت به دست آمد و در نتیجه نرخ پاسخ ۳/۵۹% مشخص شد. پاسخ های کمتر به واسطه عدم دسترسی به داده های اولیه می باشند چرا که سازمان های ا ندکی اقدام به بکارگیری رویه های مدیریت منابع انسانی سبز نموده اند. داده ها از سه شرکتی حاصل آمد که اقدام به انجام رویه های سبز نموده بودند. نمونه برداری متعارف نیز در این مطالعه استفاده شد. اطلاعات آماری جمعیتی مستخدمین در ضمیمه مشخص شده است.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۵- تحلیل داده ها و نتایج
۵ـ۱٫ پایایی
آلفای کرونباخ جهت کنترل پایداری داخلی اقلام برای یک ساختار مشخص بکار گرفته شد. مقدار مشخص شده آلفا کرنباخ می بایست بیشتر از ۷۰/۰ باشد، اما در صورتی که این مقدار بزرگتر از ۶۰/۰ گردد لازم است تا چنین موردی را به عنوان یک ویژگی منطقاً مناسب در نظر گرفت (Nunnally، ۱۹۷۸). در جدول ۱ مقادیر کلیه متغیرهای بزرگتر از ۸۰/۰ نشان داده شده اند که معرف پایایی استثنایی در بین اقلام یک ساختار خاص، به استثنای انگیزه مستخدمین و آموزش محیطی می باشد که برابر با ۷۷۹/۰ و ۷۵۴/۰ مشخص شدند.
۵ـ۲٫ تحلیل عاملی تأییدی
تحلیل عاملی تأییدی جهت مشخص سازی این موضوع بکار گرفته می شود که آیا کلیه اقلام به صورت مناسب بارگذاری شده اند یا خیر. قبل از انجام این تحلیل به صورت عادی، دو فرضیه تحلیل عاملی را می بایست انجام داد، یعنی آزمون KMO و Bartlet. مقدار KMO می بایست بزرگتر از ۶۰/۰ باشد و مقدار آزمون Bartlett می بایست در سطح معنی دار ۵% قرار گیرد (Pallant، ۲۰۰۱). نمرات بارگذاری هر قلم می بایست بزرگتر از ۴۰/۰ باشد. تحلیل عاملی از طریق روش استخراج تحلیل جزء اصلی با چرخش واریماکس انجام شد. عامل ها بر مبنای مقادیر ویژه بارگذاری شدند. ۴۲ قلم اطلاعاتی از هفت ساختار در جدول ۲ مشخص شده اند. نمرات بارگذاری کلیه اقلام بزرگتر از مقدار پیشنهادی بوده اند. واریانس توصیفی از کلیه اجزای مشخص شده بیشتر از ۵۰/۰ است که نسبتاً مناسب می باشد. این نتایج بر مبنای تعداد ثابت مقادیر مشخص شده اند.
۵ـ۳٫ تحلیل همبستگی
همبستگی بازگوکننده قدرت و مسیر ارتباطاتی می باشد. ارتباط PA با R کاملاً مثبت تلقی شده و کلیه متغیرهای دیگر تقریباً مثبت هستند (جدول ۳). کلیه متغیرها با توجه به یکدیگر از همبستگی معنی داری برخوردار می باشند.
۵ـ۴٫ تحلیل رگرسیون
مدل رگرسیون در سه فاز مختلف در این مطالعه اجرا شده است، یعنی بدون تأثیر ویژگی میانه، با تأثیر این ویژگی و متعاقباً با توجه به تأثیر مرتبط. در اولین فاز آزمون رگرسیون بدون تأثیر حالت میانه با استفاده از نرم افزار SPSS 19.00 همانگونه که در جدول ۵ نشان داده شده است انجام شد. R به طور معنی داری قابلیت ارتقای EM را داشته که خود مؤکد اولین فرضیه می باشد (β = ۰٫۳۴۳، p-value < 0.05) PA قابلیت ارتقای معنی دار (β =۰٫۱۵۹، p-value > 0.05) را نداشته است. با توجه به نتایج، فرضیه دومی پشتیبانی نمی شود.
آزمون سه معادله ای Baron Kenny
مرحله ۱
آموزش محیطی = ۶۹۴/ انگیزه مستخدمین
مرحله ۲
عملکرد محیطی سازمانی = ۷۳۴/ انگیزه مستخدمین
مرحله ۳
عملکرد محیطی سازمانی = ۶۹۴/ انگیزه مستخدمین + ۷۳۴/ انگیزه مستخدمین.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۶- مباحث
اولین فرضیه این مطالعه مورد پذیرش قرار می گیرد، یعنی پاداش ها به طور معنی داری بر روی انگیزه مستخدمین در خصوص انجام راهکارهای بوم شناختی تأثیرگذار هستند. بر مبنای این مبحث، این موضوع مورد پشتیبانی قرار می گیرد که با استفاده از یک سیستم پاداش مناسب، انگیزه مستخدمین را می توان در این زمینه ارتقا داد. جهت افزایش عملکرد مستخدمین و سطح رضایت آنها، لازم است تا قابلیت ارائه پاداش های پولی و غیرپولی را داشته باشیم. هر چه که سیستم پاداش بهتر باشد، مستخدمین از انگیزه بیشتری جهت مشارکت در این امر برخوردار گردیده و از تمایل بیشتری نیز جهت بهتر فعالیت نمودن در OEP بهره مند می گردند. فرضیه دوم این مطالعه ارزیابی عملکرد و تأثیر بی معنی آن بر روی EM می باشد. هیچ گونه تأثیر معنی داری بر روی ارزیابی عملکرد سبز و انگیزه مستخدمین در ارتباط با فعالیت های بوم شناختی مشخص نشده است.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۷- تلویحات
پیاده سازی کارآمد رویه های مدیریت منابع انسانی سبز سبب مخاطب قرار دادن درست مسایل سازمانی می شود. با کمک این بررسی، مدیران قابلیت بکارگیری این رویه ها به صورتی کارآمد در سازمان های خود را خواهند داشت. این تحقیق می تواند راهنمایی مفیدی را در اختیار مدیران قرار دهد که بر مبنای آن آنها رویه های کار با مستخدمین و ایجاد انگیزه کاری را به خوبی فرا گیرند. به منظور حاصل آوردن عملکرد محیطی، برای سازمان ها حیاتی می باشد تا قابلیت پشتیبانی از اعضای با انگیزه خود را داشته باشند. در نتیجه، کارکنان با انگیزه می توانند به صورت بهتری با سازمان کار نموده و به عنوان منبع مزیت رقابتی برای سازمان در ارتباط با ویژگی های محافظت از محیط زیست تلقی می شوند. کلیه کارکنان می بایست در این عرصه حضور داشته باشند که شامل مدیران ارشد تا مستخدمین دون پایه می گردد تا از این طریق بتوان نسبت به مخاطب قرار دادن مسایل محیط زیستی اقدام نمود.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۸ – نتیجه گیری
این مقاله به عنوان اولین قدم به سمت شناسایی ارتباط معتبر بین انگیزه مستخدمین در زمینه اتخاذ راهکارهای محیطی یا بوم شناختی با توجه به ارائه پاداش ها، ارزیابی عملکرد و رفتار نظارتی و همچنین عملکرد محیطی سازمانی می باشد. با استفاده از نمونه مستخدمینی که در شرکت های آگاه از مسایل محیطی کار می کنند، این موضوع مشخص شده است که مستخدمین از طریق ارائه پاداش و پشتیبانی رفتاری مدیران یا سوپروایزرها از انگیزه بیشتری در ارتباط با مسایل مدیریت محیطی برخوردار می شوند. به علاوه، مستخدمین در صورتی بیشتر در این فرآیند مشارکت خواهند نمود که مدیریت همچنین تعهد کافی در ارتباط با پیاده سازی خط مشی های محیطی در سازمان داشته باشد. به علاوه، این مطالعه نشان داده است که حتی در صورتی که مستخدمین از انگیزه کافی در خصوص عملکرد محیطی سازمانی برخوردار باشند، فرآیند آموزشی به منظور پیاده سازی این خط مشی ها ضروری تلقی می شود. عملکرد محیطی سازمانی به صورت معنی داری حاصل نخواهد شد آن هم در صورتی که مستخدمین دارای انگیزه در این زمینه از اطلاعات و دانش کافی در خصوص پیاده سازی رویه های مدیریت منابع انسانی سبز برخوردار نباشند و یا آنکه سازمان ها از خط مشی های مناسب محیطی استفاده نکنند.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

۹- محدودیت ها و تحقیقاتی آتی
تنها محدودیت این مطالعه عدم دسترسی کافی به داده های اولیه با توجه به نادر بودن سازمان های درگیر در فرآیند مدیریت منابع انسانی سبز و به واسطه کمبود اطلاعات می باشد. فرصت های دیگری در این زمینه جهت گسترش تحقیقات در آینده وجود خواهند داشت. این مطالعه صرفاً تشریح کننده سه عامل در ارتباط با انگیزه مستخدمین می باشد، یعنی پاداش، ارزیابی عملکرد و رفتار نظارتی. عامل های آتی را می توان مورد بررسی قرار داد که شامل فرهنگ سبز سازمانی، راه حل های سازگار با محیط زیست و غیره می باشد. به علاوه، لازم است تا شرکت کنندگان در این عرصه و محققین کار خود را در خصوص مشاهده روش هایی ادامه دهنده که بر مبنای آن مستخدمین از انگیزه بیشتر و تعهد گسترده تر در ارتباط با ارتقای شرایط محیطی برخوردار می گردند. بررسی این موضوع که چرا شرکت ها در کاربرد مدیریت پاداش به منظور انگیزه بخشیدن به مستخدمین در زمینه مشارکت در مدیریت محیطی مردد می باشند می تواند به عنوان یک مؤلفه مفید در نظر گرفته شود. دلایل این امر را نیز می بایست مورد بررسی قرار داد که چرا مدیریت ارشد تعهد کافی را در زمینه پیاده سازی راهکارهای مدیریت منابع انسانی سبز در سازمان های خود نشان نمی دهد. مقایسه راهکارهای منابع انسانی سبز در بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه یا توسعه نیافته همچنین به عنوان یکی از مباحث تحقیقات آتی به شمار می آید.

مدیریت منابع انسانی سبز مستخدمین انگیزه بخشی محیط سازمانی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.