مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی – ایران ترجمه – Irantarjomeh
مقالات ترجمه شده آماده گروه مدیریت – بازرگانی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات
قیمت
قیمت این مقاله: 38000 تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)
توضیح
بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
شماره | ۲۰۷ |
کد مقاله | MNG207 |
مترجم | گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh |
نام فارسی | کتاب مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمان ها – فصل ۲: سازمان های مجازی |
نام انگلیسی | Computational modeling of behavior in organization – Chapter 2: Virtual organizations |
تعداد صفحه به فارسی | ۳۰ |
تعداد صفحه به انگلیسی | ۱۶ |
کلمات کلیدی به فارسی | مدلسازی محاسباتی, رفتار در سازمان ها, سازمان های مجازی |
کلمات کلیدی به انگلیسی | Computational modeling, behavior in organization, Virtual organizations |
مرجع به فارسی | استیون تی سیتز |
مرجع به انگلیسی | Steven T. Seitz |
کشور | ایالات متحده |
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
کتاب مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمان ها
فصل ۲: سازمان های مجازی
واقعیت مجازی تا چندی پیش بیشتر قلمرو نویسندگان داستان های علمی تخیلی و هواخواهان آنها بود. فرانکنشتاین نمایش مجازی ماری شلی (۱۹۸۴/۱۸۱۸) از مضرات صنعتی شدن بود. غول داستان بطور استعاری نشان داد که چطور عصر ماشینی بعدها برای نابود کردن انسان های خالق خود بر می گردد. مدل شلی خود یک انسان بود با دست و پاهای بخیه زده و مغزهای پیوند زده شده، که با نیروی رعد و برقی که خیلی هم روحانی نبود انرژی داده شد. مدل های استعاری دیگری هم در اندیشه های غربی یافت می شود. تمثیل پلاتو هم از غاری که او در آن خود دنیا را بصورت نمایشی مجازی، از حقیقت و دانش انتزاعی که تنها در دسترس فیلسوف های بخوبی آموزش دیده ترسیم کرده بود، مثال مشهوری دیگری در این مبحث است.
واقعیت اجتماعی همانطور که ما آن را می شناسیم، یا فکر می کنیم که می شناسیم، چشم اندازی ترسناک برای ترسیم دارد. ما در اینجا تنها گوشه ای از این چشم انداز را ترسیم خواهیم کرد، سازمان های انسانی. این امر مهم چیز جدیدی نیست. زمانی بود که چارتهای سازمانی نمایی مجازی از سازمان ها بودند. چندی بعد، لینک های ارتباطی، گره ها، و Boundry spanner ها نمای مجازی سازمان ها شدند. بعد، زمانی فرا رسید که تصمیم گیری های ابتکاری یا «حساب سرانگشتی» برای نمایش فرایندهای سازمانی استفاده شد. مورد اخیر بخصوص میان کسانی که بصورت مطالعه موردی کار می کردند محبوب شد. رفتار اجرایی سایمون (۱۹۹۷) این استعاره را از نقطه نظر نظریه اطلاعات مجددا قالب ریزی کرد، اما ابزارهای ساده تر مشاهده و بازتاب دیگر برای آزمون مفهوم سازی که موردنظر او بود کافی نبود.
بسیاری از پژوهشگران پژوهش خود را بر روی مطالعات موردی بیشتر و فشرده تر ادامه دادند، شاید نه فقط برای اینکه درون بینی سایمون را به تصویر بکشند، بلکه برای اینکه بسیاری اعتقاد داشتند که حجم رو به رشد مطالعات موردی به گونه ای همه چیزهایی را که می خواهیم بدانیم روشن خواهد کرد. پژوهش در مورد شاهد قابل تایید چندفاعلی در مطالعه سازمان های انسانی محققان را به دو مسیر دیگر سوق داد: (الف) مروری گسترده از سازمان های بسیار متنوع در زمینه های گوناگون و (ب) بررسی فشرده دائمی تک فرایندها همراه با تمام فرایندهای مرتبط دیگر. مورد اول از تکنیک های آماری استفاده می کرد که اساسا برای فرایندها یا ویژگی های گوناگون با حداکثر کردن واریانس در یک pool چندمتغیره کنترل می شد. مورد دوم از طراحی های تجربی استفاده کرد که متغیرها را جستجو می کرد بجز متغیرهایی که بعنوان طرز عمل (treatment) معرفی شدند. در طول این راه، هر دو رویکرد بطور نامحسوسی بینش سازمان ها را در عمل در جهان واقعی گم کردند.
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
سازمان های مجازی
سازمان مجازی نمایشی کارکردی از یک سازمان واقعی است. این نمایش مشکلی دوچهره (فریبنده) ایجاد می کند. همانطور که یک سازمان چیزی بیشتر از چارت سازمانی آن است، سازمان مجازی هم نمی تواند و نباید کاریکاتوری از سازمانی باشد که می خواهد آن را نمایش دهد. یک مشکل جهان های به اصطلاح اسباب بازی این است که در تلاش برای ساده سازی، ممکن است یک سازمان واقعی به سازمانی ساخته و پرداخته تخیلات مدل کننده کاهش داده شود. واپس نگری نسبت به ساده سازی بیش از حد هشدار می دهد؛ آینده نگری هم از مشکلی در همان حد جدی پرده بر می دارد. انتقادات مدلسازی محاسباتی مدلسازان محاسباتی را متهم می کنند که در معمای مرغ و تخم مرغ گیر کرده اند. آنها می گویند که ایجاد نمایشی کاربردی از سازمان واقعی نیاز به نوعی درک مفصل دارد که از تحقیقات و اکتشافات مقدماتی گسترده ای جریان می یابد.
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
مدلسازی محاسباتی
مدلسازی محاسباتی به سادگی بسطی از مدلسازی ریاضیاتی نیست. بلکه تفاوتی اساسی با آن دارد هم از نظر روش شناسی هم از نظر دانش شناسی. سنت های قدیمی تر مدلسازی ریاضیاتی نیازمند این هستند که مسائل فرموله شده از نظر ریاضیاتی قابل ردگیری باشند. این الزام دو پیامد دارد: (الف) حساب چندین متغیر به سرعت به حساب تعداد کمی از متغیرها تقلیل می یابد. (ب) جهان های بدلی بطور چشمگیری به دانش شناسی گردآوری دانش شباهت دارند. باور ضمنی این بود که مدل های کوچک باید بطور طبیعی با مدل های دیگر بهم پیوسته باشند و اینکه تلفیق آنها منجر به پیامدی از علم عادی شود که مشکل ساز نباشد. این اتفاق نیفتاد. از این هم بدتر این بود که در عمل تحقیقاتی در چنین زمینه هایی بصورت انتخاب عقلانی انجام شد که تناسب تجربی محدودی داشتند هرچند در بیشتر قسمت ها از نظر منطقی یکسان بودند.
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
اصل تفسیر
سیستم فراشناسایی شده، همان هایی که خطاهای OE I یا OE II را تولید می کنند، با درجه بالایی از آنتروپی نظری و یا مشاهده ای مشخص می شود. در مورد OE I، آنتروپی بالا است چرا که تعداد صاحب نظران ما بیش از اندازه است در حالیکه شواهد بسیار کمی برای اندیشیدن وجود دارد. آنتروپی OE II بالا است، زیرا همه چیز در مورد انتظارات مبهم یا گسترده ما ثابت به نظر می رسد. صداهای ناهنجار و خشن و یا سر و صدا (نویز) در هر دو حالت وجود دارد. گله کرکسهایی (نظریات) که برای یک لقمه ساده (داده) فریاد می کشند و جلب توجه می کنند، تقریبا مثل جهان ادراکی یک انسان مبتلا به اسکیزوفرنی (نظریه) که در پس هر سایه و ورای هر چرخش (داده) خطر را می بیند، بی ساختار است.
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
مثال: حفظ سرمایه فکری
فرض کنید سازمان بزرگی داریم که با دو هدف اساسی در حال خاتمه دادن به کار خود است: (الف) برای حفظ سرمایه های فکری هسته ی اصلی آن و (ب) به منظور کاهش سرمایه انسانی محیطی خود. اجازه دهید یک کار تحقیقاتی و به همان اندازه دلهره آور تنظیم کنیم: به دست آوردن درک کافی از پویایی انتقال به منظور ارائه کمک های عملی هنگامی که تصمیم گیرندگان طرح خاتمه دادن به کار را تدوین و فرموله می کنند. ما یک سازمان را در فاز نگهداری آن مطالعه نمی کنیم، همینطور در حال مطالعه سازمانی که متحمل تغییری عادی شده نیستیم. این مثال بر سازمانی تحت تحولات شدید متمرکز شده است.
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی
مثال: توسعه به سوی فناوری های نوظهور
حالا فرض کنید می خواهیم سازمان هایی را بررسی کنیم که متهم به توسعه و انتشار تکنولوژی های جدید هستند. برای اینکه موضوع را جالبتر کنیم، فرض می کنیم که مزایای بالقوه فن آوری های جدید به خوبی شناخته شده نیست. بازارهای بالقوه به خوبی تعریف نشده اند، و ترکیب مناسب تحقیق، توسعه، و پرسنل تولید فقط به طور مبهمی قابل درک باشد. وظیفه مشاوره کمک به مدیریت برای قرار دادن این سازمان در جایگاهی است که توانایی ارائه محصولات مناسب را به انبارهای بازار نوظهور حداکثر کرده و هزینه های کم بازده را به حداقل برساند. ما عمدا مثالی را انتخاب کرده ایم که تعادلی پایدار یا تقریبا پایدار نیست و موارد مشابه بارزی در گذشته ندارد.
مدلسازی محاسباتی رفتار در سازمانها – سازمان های مجازی