در این قسمت لغات صنایع غذایی بخش 3 عرضه شده است.
لغات صنایع غذایی صفحه اصلی – کلیک کنید
خرید لغات صنایع غذایی/ مجموع لغات در کل رشته ها / لغات بر حسب گروه بندی چند رشته
لغات صنایع غذایی بخش 3
قلاب بدنه | body hook |
طول قلاب بدنه | body hook length |
ضخامت بدنه | body thickness |
بسته حبابدار | bubble pack |
سر قوطی | canner’s end/ packer’s end |
بدیل کره کاکائو | cocoa butter alternative/ CBA |
معادل کره کاکائو | cocoa butter equivalent/ CBE |
گستردهساز کره کاکائو | cocoa butter extender/ CBEx |
بهبوددهنده کره کاکائو | cocoa butter improver/ CBI |
جایگزین کره کاکائو | cocoa butter replacer/ CBR |
جانشین کره کاکائو | cocoa butter substitute/ CBS |
درزگیری سرد | cold sealing |
کوتاهسازی سرد | cold shortening |
پرک متخلخل | collet/ porous collet/ pellet |
ورزآمایی | conching |
خامه قنادی | confectionery cream |
طول قلاب در | cover hook length/ end hook lengh |
قلاب در | cover hook/ end hook |
دانهخردکنی | cracking |
آسیاب خردکن | cracking mill |
تشتک | crown |
روغن خام | crude oil |
خمه | curl |
بریدگی | cutover/ cut through |
چربی برشی | cutting fat/ cutting-floor |
پوشش تزیینی | decorative coating |
درزگیری دیالکتریکی | dielectric sealing |
درز مضاعف | double seam |
غری | droop |
چربمایه جامد | dry shortening |
ظرف خوردنی | edible container |
بستهبندی خوردنی | edible pack |
پیه خوراکی | edible tallow |
ضخامت در | end thickness |
عطرمایه روغنی | essential oil |
روغنزیتون بکر ممتاز | extra virgin olive oil |
ته قوطی | factory end/ manufacturer’s end |
درز کاذب | false seam |
شبهچربی | fat mimetic |
جایگزینی چربی | fat replacement |
جایگزین چربی | fat replacer |
جانشین چربی | fat substitute |
چربمایه پرکننده | filler fat shortening |
روغنزیتون بکر مرغوب | fine virgin olive oil |
روغن ماهی | fish oil |
بسته تخت | flat pack |
چربمایه مایع | fluid shortening |
چربمایه سرخکردنی | frying shortening |
بستهبندی گازی | gas packing |
لفافپیچی دستی | hand wrapping |
در گرمابست | heat sealed cover |
درزگیری گرمایی | heat sealing |
ظرف آببندیشده | hermetically sealed container |
درزگیر میلهداغ | hot-bar sealer |
داغپرکنی | hot-fill process |
درزگیری با سیم داغ | hot-wire sealing |
یخچینه | icing |
چربمایه یخچینه | icing shortening |
شکر یخچینه | icing sugar |
درزگیری ضربه الکتریکی | impulse sealing |
پیه غیرخوراکی | inedible tallow |
چربی پنهان | invisible fat |
درز برجسته | jumped seam |
چربی کشتاری | killing fat/ killing-floor |
لچکی | lip/ vee |
روغن دریایی | marine oil |
ظرف موجپز | microwaveable container |
بستهبندی موجپز | microwaveable packaging |
چربی شیر | milk fat |
ظرف خمیرکاغذی قالبی | moulded pulp container/ molded pulp container |
بستهبندی خمیر کاغذی قالبی | moulded pulp packaging/ molded pulp packaging |
گشتهعطر | off aroma |
گشتهرنگ | off colour |
گشتهطعم | off flavour |
گشتهبو | off odour |
روغنزیتون | olive oil |
روغن تفاله زیتون | olive pomace oil |
چسب بستهبندی | packaging adhesive |
مواد بستهبندی | packaging materials |
آردینک | pastry |
چربمایه آردینک | pastry shortening |
استرول گیاهی | phytosterol |
پای | pie |
چربمایه رویه پای | pie crust shortening |
پرکننده پای | pie filling |
چسب پروتئینپایه | protein-based adhesive |
حلقه | pull tab |
در فشاری | push-on cover |
روغنزیتون پالیده | refined olive oil |
بسته سخت | rigid pack |
بستهبندی سخت | rigid packaging |
دندانارهای | sawtooth |
شیار بازشو | score line |
در پیچی | screw cap/ twist-off lid |
درزگیری | sealing |
عمق درز | seam countersink/ seam depth/ countersink depth |
ضخامت درز | seam thickness |
پهنای درز | seam width/ seam height/ seam length |
درزبند | seamer |
درزبندی | seaming |
روغنزیتون بکر معمولی | semifine virgin olive oil/ ordinary virgin olive oil |
بستهبندی نیمسخت | semirigid packaging |
چربمایه | shortening |
کوتاهسازی | shortening |
درز بدنه | side seam |
چربی تکیاختهای | single cell oil/ SCO |
پروتئین تکیاختهای | single cell protein/ SCP |
نیمبست | skidder/ spinner/ dead head/ slip |
بسته پوستپیازی | skin pack |
بستهبندی پوستپیازی | skin packaging |
چسب نشاستهپایه | starch-based adhesive |
پیه | tallow |
نوار بازکن | tear open strip |
دماآماسنج | temper meter |
دماآمایی | tempering |
بسته هرمی | tetrahedral pack/ tetrapack |
قوطی سهتکه | three-piece can |
درز در | top seam |
روچینه | topping |
قوطی دوتکه | two-piece can |
درزگیری فراصوتی | ultrasonic sealing |
بسته خلئی | vacuum pack |
بستهبندی خلئی | vacuum packaging |
کره گیاهی | vegetable butter |
چربی گیاهی | vegetable fat |
روغن گیاهی | vegetable oil |
روغنزیتون بکر | virgin olive oil |
چربی پیدا | visible fat |
طعم بیشگرمایی | warmed over flavour/ WOF |
خامه زده | whipped cream |
روچینه زده | whipped topping |
کاغذ لفاف | wrapping paper |
زیپی | zipper |
مجتمع کشتارگاهی | abattoir |
پروتئین ضدیخ | antifreeze protein |
لرزانک گوشت | aspic/ aspic gelée/ aspic jelly |
گوشت گاو | beef |
عصاره گوشت گاو | beef extract |
خونگیری | bleeding/ exsanguination |
بوی نری | boar taint/ boar odour |
استخوانزدایی | boning |
پایه سوپ | bouillon |
گوشت آبنمکی | brined meat |
سرسینه | brisket |
مرغ گوشتی | broiler/ chicken broiler/ broiler chicken |
گوشت مرغ گوشتی | broiler meat/ chicken meat/ broiler muscles |
گاو نر | bull |
گوساله | calf |
پنیرمایه گوساله | calf rennet |
خروس اخته | capon |
گوشت بزغالهشیری | capretto |
لاشه | carcass |
پوسته | casing |
گاو | cattle |
رنگوپخت | CCMP |
فراورده گوشتی سرد | charcuterie product |
رسیدن پنیر | cheese ripening |
گوشت مرغ | chicken/ chicken meat |
مرغ | chicken |
ساق مرغ | chicken drumstick |
مرغ چرخکرده | chicken mince/ ground chicken |
لقمهمرغ | chicken nugget |
سوسیس مرغ | chicken sausage |
تختهساطور | chopping board |
گردن | chuck |
خروس بالغ | cock |
جوجهخروس | cockerel |
استخوانزدایی سرد | cold boning |
زنجیره سرمایش | cold chain |
دماآمایی سردخانهای | cold room tempering |
ساطوری کردن | comminution |
تراکمسنج | compressimeter |
رنگدانه گوشت عملآمده پخته | cooked cured-meat pigment |
گاو ماده | cow |
بستهبندی زمخلئی | cryovac |
گوشت عملآمده | cured meat |
سیاهبرشی | dark cutting defect |
گوشت سیاهبرش | dark cutting meat/ black beef/ dark cutter beef |
آسیب سیاهیسفتیخشکی | dark firm dry defect/ DFD |
سیاهشدگی | darkening |
استخوانگیری | deboning |
پرکنی | defeathering |
موگیری | dehairing |
نگینی کردن | dicing |
گنبدی شدن | doming |
روریز | dressing |
روریزی | dressing |
لاشهپیرایی | dressing |
گوشت خشک | dried meat |
خونابه | drip |
اشک کباب | dripping |
تحریک برقی | electrical stimulation |
بی حسی برقی | electrical stunning |
دمای پایانی | endpoint temp/ endpoint temperature |
آلایشگیری | evisceration |
عصاره | extract |
فیلهگیری | filleting |
قلوهگاه | flank |
بستر سیال | fluidised bed/ fluidized bed |
گوشتمایه | forcemeat stuffings |
طیور | fowl |
لقمهسوخاری | fritter |
خواص عملکردی | functional properties |
گوشت شکار | game meat |
تخلیه شکم ماهی | gutting |
تلیسه | heifer |
مرغ بالغ | hen |
گوشت مرغ بالغ | hen meat |
استخوانزدایی گرم | hot boning |
آبداری | juiciness/ succulence |
آبدار | juicy/ succulent |
گوشت کمچربی | lean |
مرمری شدن | marbling |
ترچاشنی | marinade |
رسیدهسازی گوشت | meat aging |
شبهگوشت | meat analogue |
گوشت قلقلی | meat ball |
آمایش گوشت | meat conditioning |
نامیزه گوشت | meat emulsion |
گستردهساز گوشت | meat extender |
عصاره گوشت | meat extract |
خمیر گوشت | meat paste |
جاگوشتی | meat safe |
جانشین گوشت | meat substitute/ meat alternative |
کارخانه فراوری گوشت | meat-processing plant |
استخوانزدایی مکانیکی | mechanical boning |
پسگوشت | mechanically recovered meat |
دماآمایی ریزموجی | microwave tempering |
نیمشقه کردن | middle cutting |
آلایش | offal/ variety meats |
آسیب کمرنگینرمیتراویدگی | pale soft exudative defect/ PSE |
نفوذسنج | penetrometer |
نفوذسنجی | penetrometry |
سینه | plate |
تفاله | pomace |
ماکیان | poultry |
جوجه گوشتی | pullet |
پارک | pulp |
پارک سازی | pulping |
گداختن | rendering |
فراورده گوشتی بازساخته | restructured meat product/ reconstituted meat product |
دنده | rib |
جمود لاشه | rigor mortis |
جمودسنج | rigorometer |
بالاران | round |
فلسگیری | scaling |
چاشنی زنی | seasoning |
چاشنی مخلوط | seasonings/ seasoners |
ران | shank |
سردست | shank |
غذای شبیهسازی شده | simulated food |
راسته | sirloin |