مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

طراحی یک خط تولید U شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن

طراحی یک خط تولید U شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن

طراحی یک خط تولید U شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه مهندسی صنایع
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 25000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده صنایع - ایران ترجمه - irantarjomeh
شماره
۳
کد مقاله
IND03
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
طراحی یک خط تولید U  شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن
نام انگلیسی
DESIGNING A SIMPLE U-SHAPED PRODUCTION LINE AND ANALYSIS OF EFFECTIVENESS
تعداد صفحه به فارسی
۱۲
تعداد صفحه به انگلیسی
۴
کلمات کلیدی به فارسی
خطوط تولید U شکل، تولید سلولی، ایجاد بالانس خط مونتاژ
کلمات کلیدی به انگلیسی
U-shaped production lines, cellular manufacturing, assembly line balancing
مرجع به فارسی
کنفرانس بین المللی تحقیقات / خبرگان
خط مشی توسعه ماشین آلات و تکنولوژی وابسته، دانشگاه فنی یلدیز، استانبول، ترکیه
مرجع به انگلیسی
۱۴th International Research/Expert Conference; ”Trends in the Development of Machinery and Associated Technology”; Yildiz Technical University, Turkey
کشور
ایالات متحده

 

طراحی یک خط تولید U  شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن

چکیده
خطوط تولید U– شکل (یو- شکل) نوع خاصی از رویه تولیدی سلولی می‌‌باشند که در سیستم‌ های تولید درست به هنگام (JIT) و تولید ناب مورد استفاده قرار ‌می‌‌‌گیرند. خط –U  قابلیت آرایش ماشین‌ها بصورت یک خط U شکل که در آن عملیات تولید اعمال ‌می‌‌‌گردد را مشخص می سازد. اپراتورها در داخل این آرایش U شکل به فعالیت ‌می‌‌‌پردازند. در این مطالعه، در ابتدا، خطوط ایجاد سیستم U شکل و گزینه‌ های چیدمان آن مورد بررسی قرار گرفته و سپس یک تکنیک ابتکاری برای یک شرکت ترکی به کار گرفته می‌‌شود.
در شرکت مثال ما، جایی که رویه‌ های کاربردی اعمال می‌‌گردند،  سلول‌ های تولیدی شامل تولید محور در دو نوع مختلف (محور مرکزی UK و محور مرکزی DXE) ‌می‌‌‌باشند و ابعاد نیز بر این مبنا مورد تحلیل قرار می‌‌گیرند. سیستم جدیدی که طراحی شده است سطوح تقاضای جدید را مورد توجه قرار داده و بر مبنای معیارهای مختلف همانند زمان یا دوره چرخه، نیروی انسانی، تعداد شیفت‌ها، مدت‌های اضافه کاری، بافرهای امنیتی، کارایی‌های مربوط به نیروی کار و سلول‌های مربوطه، میانگین کارایی و سوددهی موارد را مورد بحث قرار می دهد. چنین موضوعی همراه با ایجاد تعادل در طرح های جدید، با توجه به سطوح تقاضای مختلف و ارزیابی این جایگزین‌ها، و وابسته به معیارهای از قبل بازگو شده، در نظر می باشد.

کلمات کلیدی: خطوط تولید U شکل، تولید سلولی، ایجاد بالانس خط مونتاژ

 

طراحی یک خط تولید U شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن

 

۱- مقدمه
در خلال سالیان اخیر، بسیاری از تولید کنندگان دیدگاه درست به هنگام (JIT) را در زمینه تولید به کار گرفته و دریافتند که این دیدگاه قابلیت ارتقای بهره‌ وری، سوددهی و کیفیت محصول آنها را خواهد داشت. دیدگاه درست به هنگام برای شرکتهایی که در امر اقدامات تکراری / مکرر، تولید کارگاهی یا فرآیند تولیدی ‌می‌‌‌باشند مفید می‌‌باشد. یکی از تغییرات مهم که ناشی از پیاده سازی سیستم درست به هنگام ‌می‌‌‌باشد جایگزینی خطوط مستقیم سنتی با خطوط تولید U شکل می‌‌باشد. خط تولید U شکل را می‌‌توان به عنوان نوع خاصی از رویه تولید سلولی برشمرد که در سیستم‌های تولید درست به هنگام (JIT) و تولید ناب به کار گرفته ‌می‌‌‌شوند. ماشین‌ها در یک خط U شکل چیده شده و در داخل آن عملیات تولیدی محقق می‌‌گردد. کارگران یا اپراتورها نیز در داخل این خط U شکل به کار ‌می‌‌‌پردازند. یک اپراتور رویه ورود و خروج خط تولید را کنترل ‌می‌‌‌نماید. در خط U، وظایف به گونه‌ ای سازمان ‌دهی ‌می ‌‌‌شوند که آنها قابلیت کار از یک سمت خط به سمت دیگر را خواهند داشت. تعیین وظایف برای ایستگاه‌ ها بر روی یک خط – U مشخص کننده هندسه چنین خطی ‌می‌‌‌ باشد تا آنکه فواصل بازگشتی و متقاطع تا حد ممکن کوتاه گردند. در نتیجه، فاصله کل سیر، زمان سیر در سیستم خط – U کمتر خواهد بود.
در ا ین مطالعه، وجوه تمایز از خط تولید سنتی، در ارتباط با طراحی خطوط تولید U شکل و سلول‌های U شکل به علاوه اپراتورها که در این سلول‌های ترکیب شده قرار ‌می‌‌‌گیرند، مورد بحث قرار می گیرند. سیستم کاربردی بر روی یک کارگاه “صفحات فلزی” متعلق به یک کارخانه تراکتورسازی پیاده شده است. در ابتدا، فلوچارت کار، زمان‌ های کار و آرایش جاری مشخص گردیده و سپس یک خط تولید U شکل جدید که متشکل از سلول‌ های شبکه‌ای است طراحی ‌ می ‌‌‌گردد. سیستم تولید خط U شکل جدید با سیستم تولید کنونی مقایسه ‌می‌‌‌شود.

 

طراحی یک خط تولید U شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن

 

۲- کاربرد صنعتی
کاربرد مرتبط با بحث ما در یک کارگاه تولید صفحه فلزات که شامل حدودا بیست سلول از یک کارخانه تراکتورسازی ‌می‌‌‌باشد اعمال گردید. در این سلولها، محور ماشین تولید ‌می‌‌‌گردد. عملیات اجرایی در این سلولها با استفاده از اپراتورهای مختلف انجام شده و اپراتورها اجازه ندارند تا در بین سلول‌ها به حرکت پردازند. مشابهت عملیات در سلولها، قطعات تولیدی و فرایند‌های تولید این سلول‌ها در ترکیب به صورت موثر پیاده شده اند.

 

۱-۲٫ وضعیت موجود
در موقعیت کنونی، سلول‌ها در داخل محدوده خود آرایش یافته اند. برحسب تقاضا، تولید از طریق افزایش یا کاهش تعداد اپراتورها تنظیم ‌می‌‌‌شود. یک اپراتور قابلیت کنترل چندین ماشین را خواهد داشت. یک تولید قطعه و انتقال آن چیزی نیست که در این مبحث مطرح باشد. سیستم به صورت push-based ‌می‌‌‌باشد. زمان‌های مربوط به نیروی کار و ماشین آلات که در این سیستم مورد نیاز ‌می‌‌‌باشند از مطالعاتی که قبلا  این شرکت انجام داده است حاصل آمده است. بر این مبنا فرایند کاری مشخص شده است.
چارچوب کنونی این سلول‌ها که در آن انواع مختلف و ابعاد محور تولید ‌می‌‌‌گردد در شکل یک نشان داده شده است. علاوه بر این رتبه های عملیات و دوره‌های وظایف نیز در جدول ۱ و ۲ مشخص شده اند.

طراحی یک خط تولید U شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن

 

۲-۲٫ سیستم طرح شده
در این سیستم جدید، سه سلول در موقعیت جاری به عنوان یک سلول شبکه ای U شکل طراحی ‌می ‌‌‌شوند (شکل ۲). هدف از استقرار یک طراحی U شکل، تسهیل و تسریع انتقال یا ارسال اجزای اصلی، تولید در سلول نیمه U شکل، از سلول نیمه U شکل الی ۱۹ سلول، جهت کاهش فرایند کاری، و فراهم آوردن یک جریان یکدست با حصول مزیت حداکثری از نیروی کار و به حداقل رسانی هزینه‌های انتقال و اجتناب از رویه‌های مجدد تولید همراه با به حداقل رسانی هزینه‌های نگهداری و انبارداری و در نهایت فراهم‌ سازی ساختاری قابل انعطاف ‌می‌‌‌باشد.

 

۳-۲٫ فرضیه‌ها
فرضیه‌های ذیل برای حصول بالانس مطلوب در خط تولید و طراحی یک ساختار و چیدمان جدید مورد پذیرش قرار می‌‌گیرند. زمان‌ های گام برداری در مقایسه با زمان‌های فرایند بسیار کوچک هستند. به همین دلیل زمان ‌های گام برداری نادیده انگاشته شده، بعلاوه به جز یک بخش بزرگ مونتاژ (محور)، کلیه بخش‌های مونتاژ دیگر از کارگاه ها و سلول‌های متفاوت در نواحی فرآوری آماده می‌‌باشند. بعلاوه برای روتین جوشکاری ۴۲ دقیقه‌ای در سلول نونزدهم این موضوع محرز است که قطعات یا محموله های مورد نیاز و موجودی از طریق شیفت‌های بیشتر و اضافه کاری  مهیا شده و قطعات ممکن است به هنگا‌می‌‌‌که آنها مورد نیاز باشند وارد سیستم شوند و پرسنل یا اپراتورها نیز در حقیقت به عنوان پرسنل با کیفیت شناخته شده و قابلیت انجام وظایف در هر دوره کاری را خواهند داشت.

طراحی یک خط تولید U شکل ساده و تحلیل کارایی و تاثیر آن

 

۳- نتیجه گیری
در این مطالعه، سلول‌ها در داخل خود تراز شده و بصورت بالانس قرار گرفتند، بعلاوه  به منظور افزایش کارایی و سودمندی تولید سلول های مورد بحث در یک قالب بصورت سلول U شکل مجددا طراحی شدند. تعادل خطی با سطوح مختلف تقاضا نیز ایجاد گردید. موقعیت جاری و سیستم طراحی شده جدید با داده‌های حاصله مقایسه شده و نتایج آن نیز خلاصه گردیدند.
Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.