مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه برق – الکترونیک

مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 68000 تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده آماده گروه برق - الکترونیک - ایران ترجمه - Irantarjomeh

شماره
۴۲
کد مقاله
ELC42
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی در خصوص انتقال و توزیع نیروی برق
نام انگلیسی
Environmental, Health, and Safety Guidelines for Electric Power Transmission and Distribution 
تعداد صفحه به فارسی
۵۹
تعداد صفحه به انگلیسی
۱۸
کلمات کلیدی به فارسی
انتقال و توزیع نیروی برق
کلمات کلیدی به انگلیسی
Electric Power Transmission and Distribution
مرجع به فارسی
گروه بانک جهانی
مرجع به انگلیسی
WORLD BANK GROUP
کشور

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی در خصوص انتقال و توزیع نیروی برق
مقدمه
رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی  (EHS) به عنوان مستندات فنی بشمار می‌آیند که دارای مثال های عمومی‌و خاص صنعتی در زمینه عملیات صنعتی بین المللی متناسب (GIIP) می‌باشند. به هنگامی‌که یک یا چند عضو گروه بانک جهانی دریک پروژه درگیر می‌شوند، رهنمودهای EHS به عنوان خط مشی ها، سیاست ها و استانداردهای مطلوب مدنظر قرار خواهند گرفت.
این رهنمودهای صنعتی به گونه‌ای طراحی گردیده‌اند تا بتوان آنها را همراه با رهنمودهای عمومی‌کاربردی، که راهنمای قابل توجهی را برای کاربران عمومی‌‌در کلیه بخشهای صنعتی فراهم می‌آورند، مورد استفاده قرار داد.
برای پروژه های پیچیده تر استفاده از رهنمودهای صنعتی پیچیده‌تر ممکن است الزامی‌باشد. لیست کامل رهنمودهای صنعتی را می‌توان در وب سایت اینترنتی به آدرس ذیل یافت:

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

کاربرد پذیری
رهنمودهای EHS برای انتقال و توزیع نیروی برق شامل اطلاعاتی منطبق با انتقال نیرو بین تأسیسات تولید برق و ایستگاه فرعی واقع شده در محدوده شبکه برق می‌باشد و علاوه بر آن توزیع نیرو از ایستگاه فرعی به مشتریان که در نواحی شهری، تجاری و صنعتی نیز مستقر می‌باشند مدنظر خواهد بود. ضمیمه الف خلاصه ای از بخش صنعتی را مشخص نموده است. این مقاله برحسب بخشهای ذیل سازماندهی شده است:
بخش ۱- تأثیرات خاص صنعتی و مدیریت، بخش ۲- شاخص های عملکرد و نظارت، بخش ۳- مراجع و منابع بیشتر، ضمیمه الف- تشریح کلی فعالیت های صنعتی
  • تأثیرات خاص صنعتی و مدیریت
بخش ذیل خلاصه ای از مسائل EHS مرتبط با انتقال و توزیع نیروی برق که به هنگام فازهای ساخت و عملیات یک واحد تأسیساتی رخ می‌دهد را دربردارد و علاوه بر این توصیه هایی در زمینه مدیریت آنها نیز عرضه خواهد شد. توصیه‌های اضافه برای مدیریت مسائل محیطی در طی فازهای ساخت و از مدار خارج کردن سیستم های انتقال و توزیع برق در راهنمای عمومی‌EHS ‌موجود می‌باشد. نمونه هایی از تأثیرات که در راهنمای عمومی‌EHS به چشم می‌خورند عبارتند از:

دگرگونی های مربوط به زمین و نواحی زیستی
ساخت و حفظ و نگهداری خط انتقال برق، مخصوصاً خطوطی که از نواحی جنگلی عبور می‌کنند، ممکن است سبب تغییر و دگرگونی و همچنین تخریب وضعیت خاک و منطقه مورد استفاده شوند، این موارد شامل تأثیرات بر روی گونه های پرندگان و افزایش خطر آتش سوزی جنگلی نیز خواهند بود.
ایجاد حق عبور
فعالیت های مربوط به ساخت حق عبور ممکن است باعث ایجاد تغییر و تحولاتی در ناحیه شود، که منوط به ویژگی های پوشش گیاهی منطقه، خصیصه های توپوگرافی و بلندی نصب خطوط انتقال برق می‌باشد. مثال هایی از تغییر منطقه ای که ناشی از این فعالیت ها می‌باشد شامل چندپارگی زیستگاه های جنگلی، از دست رفتن زیستگاه حیات وحش، شامل آشیانه، به وجود آوردن گونه های گیاهی هجومی‌غیر بومی‌‌و همچنین بروز اختلالات و آشفتگی های بصری و صوتی به واسطه حضور ادوات و ماشین آلات، کارگران ساخت و ساز، برج های انتقال نیرو و ادوات مرتبط می‌باشد.

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

مضامین مرتبط با حفظ ونگهداری حق عبور
حفظ ونگهداری پوشش گیاهی متعارف در محدوده محل عبور خطوط انتقال به منظور اجتناب از قطع خطوط برق قرار گرفته بر فراز درختان لازم می‌باشد. رشد بی رویه و کنترل نشده درختان و بلندی آنها و همچنین تجمع گونه های گیاهی در مسیر خطوط انتقال ممکن است تأثیرات متعددی را بر جای گذارد، نظیر قطع برق به واسطه تماس شاخه ها و درختان با خطوط انتقال و برج های انتقال نیرو، خطر بروز آتش سوزی جنگلی و یا بوته های واقع شده در مسیر، خردگی ادوات فولادی، بلوکه شدگی دسترسی به ادوات و تداخل با ادوات حیاتی اتصال به زمین.
آتش سوزی های جنگلی
در صورتی که معبر مرتبط با خطوط نیرو به صورت کنترل نشده باقی ماند و یا بوته های بریده شده ناشی از انجام روال حفظ و نگهداری در کنار معابر باقی مانده باشد، ممکن است سبب بروز آتش سوزی شود.
اقدامات توصیه شده جهت ممانعت و کنترل خطر آتش سوزی جنگلی عبارتند از:
  • کنترل پوشش گیاهی معابر بر مبنای خطر آتش سوزی
  • حذف بوته ها و دیگر مواد قابل اشتعال
  • برش بوته ها و تمیز نمودن محل همراه با فعالیت های دیگر حفظ ونگهداری جهت اجتناب از آتش گرفتن جنگل در فصل های مستعد
تخلیه بوته ها و خار و خاشاک های بریده شده و یا سوزاندن کنترل شده آنها. سوزاندن کنترل شده می‌بایست منطبق با قواعد مربوطه باشد و ادوات اطفای حریق نیز باید در دسترس باشد و همچنین این ادوات باید به صورت مقطعی به وسیله متخصصین مربوطه کنترل شوند.
برخورد مرغان هوایی وخفاش ها و احتمال کشته شدن به وسیله برق
ترکیبی از پارامترهایی نظیر بلندی برج های انتقال نیرو و تیرهای توزیع و همچنین الکتریسته انتقال یافته به وسیله این تیرها و خطوط توزیع ممکن است سبب ایجاد خطرات مرگ آور برای پرندگان یا خفاشان به واسطه برخورد وکشته شدن از طریق برق گرفتگی شود.
برخورد مرغان هوایی با خطوط برق ممکن است به کررات رخ دهد،  مخصوصاً در صورتی که خطوط انتقال نیرو در مسیر مهاجرت پرندگان یا مسیر پرواز روزمره آنها استقرار یافته باشند و یا در صورتی که گروه های پرندگان در شب به مهاجرت پرداخته و یا تحت شرایط نوری ناکافی (نظیر مه غلیظ) به پرواز درآیند.
علاوه بر این، برخورد پرندگان و خفاشان به خطوط انتقال نیرو ممکن است سبب قطع برق و آتش سوزی شود.

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

تغییر زیستگاه آبزیان
خطوط انتقال و توزیع نیرو و همچنین راه های دسترسی و تسهیلات مرتبط با آن، ممکن است نیازمند ساخت یک کریدور آبی در امتداد محل زیست آبزیان باشد که این امر می‌تواند باعث وجود اغتشاشات و آشفتگی هایی در بستر رودخانه و تالاب ها گردد و بر این مبنا سبب حذف پوشش گیاهی بستر رودخانه خواهد شد.
علاوه بر این، رسوبات و مواد فرسایشی حاصل آمده از فعالیت های ساخت و ساز و سیلاب های منطقه ای ممکن است سبب افزایش تیرگی یا گل آلودگی سطح بستر رودخانه شود.
تغییر در زیستگاه‌های دریایی
انتقال در امتداد خط اقیانوسی ممکن است نیازمند استفاده از کابل های انتقال زیردریایی بر روی کف اقیانوس باشد. کابل های زیرزمینی نیز در برخی از مواقع جهت انتقال نیروی دارای ولتاژ بالا در ابتدای خط ممتد طولانی آب به سمت جزیره ها و دیگر موقعیت هایی که از طریق تکنیک های متعارف دسترسی بدانها امکان پذیر نباشد به کار گرفته می‌شوند.
این کابل ها با استفاده از یک کشتی کابل گذار نصب شده و با استفاده از سیستم کنترل عملیات از راه دور ادوات زیرسطحی کنترل می‌شوند. مسایل مرتبط با تغییر زیستگاه دریایی شامل از هم گسیختگی پوشش گیاهی جزر و مدی (نظیر علف های مارماهی)، ساحل مرجانی و زندگی دریایی، نظیر پستانداران دریا و رسوب گذاری جزء عواملی هستند که باعث تیرگی آب دریا و کاهش کیفیت آب می‌گردند.
میدان های الکتریکی و مغناطیسی
فیلدهای الکتریکی و مغناطیسی(EMF) در حقیقت جزء خطوط غیر آشکار نیروهای انتشار یافته به وسیله ادوات الکتریکی اطراف (نظیر خطوط برق و ادوات الکتریکی) می‌باشند.
فیلدهای الکتریکی به وسیله ولتاژ بوجود آمده و قدرت آن با افزایش ولتاژ زیاد می‌گردد. قدرت فیلد الکتریکی بر مبنای ولت بر متر (V/M) محاسبه و اندازه گیری می‌شود. فیلدهای مغناطیسی نتیجه تحرک جریان الکتریکی بوده و به هنگامی‌که این جریان افزایش می‌یابد این فیلدها نیز با افزایش روبرو خواهند بود.
فیلدهای مغناطیسی بر مبنای واحدهای گاوس (G) یا تسلا (T) اندازه گیری می‌شوند، به هنگامی‌که یک  T=10000G می‌باشد. فیلدهای الکتریکی به وسیله مواد رسانای الکتریسیته و یا مواد دیگر نظیر درختان و مواد ساختمانی تحت پوشش در می‌آیند. فیلدهای مغناطیسی در اغلب مواد جریان می‌یابند و پوشش دادن آنها مشکل می‌باشد. هر دو مبحث فیلد الکتریکی و مغناطیسی با توجه به فاصله به سرعت کاهش خواهد یافت. فرکانس توان نیروی برق رانی یا EMF غالباً دارای فرکانسی در محدوده ۵ الی ۶۰ هرتز می‌باشد و به عنوان یک فرکانس کاملاً پایین (ELF) شناسایی می‌شود.

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

مواد خطرناک
مواد خطرناک در این بخش شامل گازها یا روغن های مخصوص عایق (نظیر Polychlorinated Biphenyls (PCB) و sulfur hexafluoride (SF6) و همچنین سوخت ها همراه با مواد شیمیایی یا محصولاتی که مخصوص محافظت از چوب جهت تیرهای اتصال و یا چوب های مربوطه می‌باشند خواهند بود. استفاده از آفت کش ها برای محافظت از سبزینه هایی که در محل عبور قرار دارند در بخش بالایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سوخت ها و مواد روغنی مخصوص عایق
روغن های مخصوص عایق که به صورت معدنی بوده و کاملاً تحت پالایش قرار گرفته اند به منظور خنک کردن مبدل ها و فراهم آوردن عایق الکتریکی برای اجزای برق دار مورد استفاده قرار می‌گیرند.
آنها معمولاً به صورت مقادیر زیاد در ایستگاه های برق و یا فروشگاه های مخصوص و انبارها موجود می‌باشند. سولفور هگزا فلوراید (SF6) نیز ممکن است به عنوان یک گاز عایق برای ادوات سوئیچینگ برق و یا در کابل ها خطوط انتقال لوله ای شکل و مبدل ها به کار گرفته شوند.
SF6 را می‌توان به عنوان یک جایگزین برای روغن های عایق بکار گرفت. با این وجود استفاده از SF6، را باید محدود کرد که علت آن نیز تأثیر بیشتر آن در پتانسیل گرمایش جهانی (GWP) در مقایسه با CO2 می‌باشد .
در مواردی که از گاز برای کاربردهایی استفاده می‌شود که شامل ولتاژهای بالاتر از (۳۵۰ KV)، ادواتی که دارای نرخ نشت پایین (۹۹% به پایین ) می‌باشند را باید مورد استفاده قرار داد.
مواد محافظتی چوب
اکثریت تیرهای انتقالی چوبی تحت فرآوری مواد محافظتی آفت کش قرار دارند تا آنکه بتوانند در برابر حشرات، باکتری ها و قارچ ها و همچنین پوسیدگی ها مقاومت داشته باشند. روال های محافظتی که عمدتاً برای تیرهای برق مورد استفاده قرار می‌گیرند بر مبنای مضامین محافظتی مبتنی بر روغن نظیر استفاده از کروئوزوت، پنتاکلروفلور، PCP و مس کرومات آرسنات (CCA) می‌باشند.
استفاده از این مواد محافظتی در برخی از کشورها محدود شده است که علت آن تأثیرات سمی‌‌آن در محیط اطراف می‌باشد. به هنگامی‌که از این مواد استفاده می‌شود، تیرها ممکن است مواد محافظتی را از خود دفع نموده و بر این مبنا این مواد به داخل خاک یا آب های مجاور نفوذ نمایند، با این وجود، لازم است تا با استفاده از ترازها یا سطح های بالا آمده اقدام به جداسازی محیط اطراف نمود که بر این مبنا سطوح تراز ایجادی در حدود ۳۰ سانتی متر از تیر فاصله خواهند داشت. مهمترین تأثیرات محیطی بالقوه غالباً در تأسیسات فرآوری چوب به وجود می‌آید، البته در صورتی که مدیریت درستی برای آن اعمال نگردد.
آفت کش ها
استفاده از آفت کش ها را می‌بایست برمبنای یک استراتژی مدیریت جامع مبارزه با آفات و برنامه مدیریت آفات مستند سازی شده دنبال نمود. مراحل ذیل را می‌بایست در طی طراحی و پیاده سازی این روال مدنظر قرار داد و بر این مبنا می‌بایست استراتژی های مدیریتی مبارزه با آفات جایگزین را نیز در نظر گرفت که همراه با آفت کش های شیمیایی سنتزی به عنوان آخرین گزینه خواهند بود.
جایگزین هایی در زمینه کاربردهای مرتبط با آفت کش ها
جایگزین های مربوط به آفت کش ها را باید بر مبنای مضامین ذیل مدنظر قرار داد:
کاربردهای آفت کش ها
در صورتی که از کاربرد آفت کش ها اطمینان حاصل شود، کاربران می‌بایست مضامین احتیاطی ذیل را در نظر داشته باشند:
کار با آفت کش ها و ذخیره سازی آنها
 آلودگی زمین ها، آب های زیرزمینی یا منابع آب سطحی، بواسطه نشت یا سر رفتن مواد به هنگام انتقال آنها و یا در طی ترکیب و ذخیره سازی آفت کش ها که باید از طریق دنبال کردن رویه های ذخیره سازی مواد خطرناک و روال های توصیه شده در زمینه کار با آنها بر مبنای رهنمود کلی EHS اقدامات مقتضی را دنبال نمود. توصیه های ذیل بر این مبنا می‌باشند:
۲-۱ بهداشت و ایمنی شغلی
اغلب مسایل مربوط به بهداشت وایمنی شغلی در طی پروژه های ساخت، عملیات، حفظ و نگهداری و اتمام کار پروژه های توزیع نیروی برق برای غالب تأسیسات و موسسات صنعتی بزرگ مشترک بوده و بر این مبنا روال های کنترل و ممانعت از آنها به طور کلی در راهنمای EHS بیان شده است. این تأثیرات همراه با موارد دیگر شامل در مواجه شدن با خطرات فیزیکی ناشی از بکارگیری ادوات و جرثقیل های سنگین، خطرات وابسته به لغزش و افتادن مواد، در معرض گرد وغبار و نویز قرار گرفتن، یا آن دسته از اشیاء که احتمال افتادن آنها وجود دارد، کار در فضاهای محدود، قرارگیری در معرض مواد خطرناک و همچنین قرارگیری در معرض خطرات برق به واسطه استفاده از ادوات و ماشین آلات از جمله این موارد به شمار می‌آیند.

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

خطوط نیروی برق دار
کارگران ممکن است در معرض خطرات شغلی به واسطه تماس با خطوط نیروی دارای برق در طی انجام روال های ساخت، نگهداری و عملیات اجرایی قرار داشته باشند. روال های کنترل و ممانعت در ارتباط با خطوط نیروی برق به صورت ذیل دسته بندی می‌شوند:
کار بر روی تیرها و دیگر سازه های بلند
کارگران ممکن است در معرض خطر شغلی و به هنگامی‌باشند که در مناطق مرتفع در طی عملیات ساخت، نگهداری و فعالیت های عملیاتی دیگر شرکت دارند. رویه های کنترل و محافظت برای کار در نواحی مرتفع به شرح ذیل می‌باشند:
میدان های الکتریکی و مغناطیسی
میدان های الکتریکی و مغناطیسی(EMF) در بخش ۱-۱ بالا تشریح شده اند. کارگران دکل های برق معمولاً از ریسک بالاتری در زمینه رویارویی با میدانهای جریان الکتریکی و مغناطیسی درمقایسه با کارکنان عمومی ‌برخوردار می‌باشند چرا که در نزدیکی یا مجاورت خطوط نیروی برق به فعالیت مشغول هستند. بر این مبنا لازم است تا روال های محافظتی شغلی جهت به حداقل رسانی ضایعات مرتبط با این بخش بر مبنای برنامه ایمنی EMF و بر اساس مولفه های ذیل مدنظر قرار گرفته شوند:
قرارگیری در معرض مواد شیمیایی
در این بخش قرارگیری در معرض مواد شیمیایی به هنگام کار به طور عمده شامل کار با آفت کش ها و مواد شیمیایی مربوط بدان که در زمینه حفظ و نگهداری حق راه به کار گرفته می‌شوند و قرارگیری در معرض PCB به هنگام کار با اجزای مختلف الکتریکی همانند مبدل ها مد نظر می‌باشد.
آفت کش ها
بهداشت شغلی و ایمنی در ارتباط با  استفاده از آفت کش ها مشابه با مضامین بکار گرفته شده در زمینه مواد خطرناک می‌باشد و بر این اساس روال کنترل و ممانعت از چنین مشکلاتی در رهنمود کلی EHS ذکر شده است. موارد در معرض قرارگیری بالقوه شامل تماس پوستی و تنفسی در طی ذخیره سازی، آماده سازی و کاربرد آفت کش ها می‌باشد. تأثیر چنین تماس هایی ممکن است تحت شرایط آب و هوایی نظیر باد افزایش یابد و چنین  عواملی ممکن است باعث افزایش گسترش آلودگی های ناشی از این مواد شوند و علاوه بر این دمای بالا نیز ممکن است باعث شود تا پرسنل مربوطه از ادوات محافظتی کافی استفاده نکنند. توصیه هایی که در زمینه استفاده از آفت کش ها مطرح می‌باشند به شرح ذیل هستند:

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

۳-۱٫ بهداشت و ایمنی جامعه
بهداشت و ایمنی جامعه در طی روال ساخت و ساز و یا جمع آوری خطوط انتقال و توزیع برق به عنوان یک امر شایع برای تأسیسات صنعتی بزرگ مطرح بوده و موارد مربوط بدان در رهنمود کلی EHS ذکر شده است. چنین تأثیراتی شامل گرد و غبار، نویز و ارتعاشات ناشی از عبور وسایل نقلیه ساخت و ساز و همچنین بیماری های واگیردار در ارتباط با کارگران موقت ساخت و ساز می‌باشد. علاوه بر رهنمودهای بهداشتی و ایمنی استاندارد عمومی که در بخش مربوط به رهنمودهای کلی EHS ذکر شده است، عملیات وابسته به خطوط انتقال نیرو و ایستگاههای آن ممکن است سبب به وجود آمدن تأثیرات خاص صنعتی به شرح ذیل شوند:
برق گرفتگی
چنین خطری به طور مستقیم در ارتباط با خطوط انتقال و توزیع برق می‌باشد و ممکن است بر اثر برق گرفتگی ناشی از تماس مستقیم با ادوات دارای ولتاژ بالا و یا دست زدن با ادوات گوناگون، همانند نردبان، که در تماس با برق ولتاژ بالا می‌باشند رخ دهند. تکنیک های توصیه شده جهت ممانعت از چنین خطراتی عبارتند از:
تداخل الکترومغناطیسی
کورونا یا حاله خطوط انتقال اورهد، رسانه‌ها ، و جریان های دارای فرکانس بالای خطوط انتقال اورهد ممکن است باعث بوجود آمدن نویز رادیویی شوند. به طور معمول، غالب مضامین ارائه شده در ارتباط با حق راه و رسانایی به منظور اطمینان از دریافت نرمال رادیویی در محدوده بیرون از این چارچوب می‌باشد. با این وجود، دوره هایی از بارندگی، یخ زدگی یا ذوب یخ ها به میزان زیادی باعث افزایش جریان کورونا برای رساناها شده و ممکن است بر روی دریافت رادیویی در مناطق مسکونی نزدیک خطوط انتقال نیرو تأثیرگذار باشد.
سازگاری دیداری
خطوط انتقال و توزیع نیرو برای انتقال انرژی از تأسیسات تولید برق به جوامع مسکونی مورد نیاز می‌باشد، اما ممکن است از نظر بصری یا دیداری چندان خوشایند و مطلوب نواحی مسکونی قرار نگیرند. جهت تعدیل چنین معضلی، لازم است تا اقدامات تسکین دهنده ذیل را مد نظر قرار داد.
نویز و ازون
نویز نوعی وزوز یا تولید صدا می‌باشد که غالبا آنرا در اطراف مبدلها یا ترانسهای برق فشار قوی که تولید کننده کرونا یا هاله می باشند می توان شنید. ازون که گازی بدون رنگ با بوی تند می‌باشد، ممکن است در چنین فضایی تولید شود. از نظر بهداشتی هیچکدام از نویزها یا ازونی که به وسیله خطوط توزیع و انتقال نیرو یا مبدلها تولید می شوند خطری را به وجود نخواهند آورد.

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

ایمنی ناوبری هواپیماها
برجهای انتقال نیرو، در صورتی که نزدیکی فرودگاه یا مناطق عبور پروازی شناخته شده قرار داشته باشند می توانند بر روی ایمنی هوایی به طور مستقیم بواسطه برخورد یا غیر مستقیم به واسطه بروز تداخلات راداری مشکل به وجود آورند. موارد مرتبط با برخورد هوایی را می توان از طریق مشخص سازی مضامین ذیل تسکین داد.
۲- شاخص های عملکرد و مانیتورینگ
۱-۲٫ محیط زیست
رهنمودهایی مربوط به تشعشعات و انتشار
بخش انتقال و توزیع برق غالبا سبب تشعشات هوایی و مواد انتشار یافته قابل توجهی نخواهد شد. به هنگامی که گرد و غبار یا آبراههای آلایندهای بالقوه وجود داشته باشند، عملیات استقرار می بایست با توجه به اصول و رهنمود های مطرح شده در دستورالعمی کلی EHS انجام پذیرند تا اینکه عملیات مرتبط به صورت مناسب و با توجه به رهنمودهای آبهای سطحی و محیط هوایی اطراف اعمال گردند.  جدول ۱ محدوده مشخص در این زمینه که به وسیله کمیته بین المللی محافظت پرتو غیر یونی انتشار یافته است را بیان می دارد.
مانیتورینگ محیطی
 برنامه های مونیتورینگ محیطی این بخش می‌بایست کلیه فعالیتهایی که دارای تأثیر قابل توجهی بر روی محیط در طی اعمال فعالیتهای معمولی می‌باشند را مد نظر قرار دهد. مانیتورینگ یا نظارت محیطی می بایست بر مبنای شاخصهای مستقیم یا غیر مستقیم آلاینده ها، تشعشعات و منابع مورد استفاده در پروژه های خاص باشند. انجام عمل نظارت می بایست جهت فراهم آوردن داده-های شاخص پارامترهایی که تحت نظارت می باشند، بخوبی محقق شود.
۲-۲٫ بهداشت و ایمنی شغلی
رهنمودهایی در باره بهداشت و ایمنی شغلی
عملکرد‌های بهداشتی و ایمنی شغلی را می بایست در برابر رهنمودهای بین المللی در این زمینه مورد ارزیابی قرار داد که نمونه‌هایی از آن عبارتند از: ارزش محدوده آستانه (TLV)، رهنمودهای در خصوص قرارگیری در معرض خطرات مختلف شغلی و شاخص های قرارگیری در معرض مواد بیولوژیکی (BEIs) که قواعد آن به وسیله کنفرانس بهداشت صنعتی دولتی ایالات متحده انتشار یافته است و علاوه بر این راهنمای جیبی خطرات شیمیایی نیز  بوسیله موسسه ملی بهداشت و ایمنی شغلی ایالات متحده چاپ و منتشر شده است. موارد دیگری نیز مانند محدوده مجاز قرارگیری در معرض مواد (PELs)  بوسیله مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی ایالات متحده (OSHA)، مقادیر محدوده قرارگیری در معرض مواد وابسته به شغل و شاخص های آن انتشار یافته بوسیله اعضای اتحادیه اروپا یا منابع دیگر.
نرخ های حادثه و مرگ و میر
پروژه ها می بایست به گونه ای باشند تا آنکه تعداد حوادث در بین کارکنان پروژه به حداقل برسد، شامل پروژه‌هایی که به صورت مستقیم و یا بصورت عقد قراردهای مقاطعه کاری با شرکتهای دیگر منعقد می‌شوند. بر این مبنا می بایست سعی شود نرخ حوادث و اتفاقات، مخصوصا حوادثی که سبب از دست رفتن کار و یا حتی مرگ و میر می‌شود، به صفر برسد. بر این مبنا لازم است تا میزان امکانات موجود را با توجه به عملکرد آنها در کشورهای توسعه یافته از طریق مشورت با منابع عمومی مورد بررسی و کنکاش قرار داد.
نظارت بر بهداشت و ایمنی شغلی
محیط کار را می بایست در برابر خطرات شغلی وابسته به پروژهای خاص مورد بررسی و کنترل قرار داد. بر این مبنا، لازم است تا از طریق به کارگیری متخصصین حرفه‌ای  اقدام به  طراحی و  پیاده سازی عملیات نظارتی نمود و آنرا به عنوان بخشی از برنامه نظارت ایمنی و بهداشت شغلی مدنظر قرار داد. بر این اساس، تجهیزات و تأسیسات مربوطه می بایست دارای سوابق و اطلاعات ثبت شده در زمینه حوادث شغلی و بیماریها و همچنین رخدادهای خطرناک باشند. رهنمود بیشتر در زمینه نظارت بر ایمنی و بهداشت شغلی و برنامه های آن را می توان در رهنمودهای کلی EHS جستجو کرد.

رهنمودهای محیطی، سلامتی و ایمنی انتقال و توزیع نیروی برق

 

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.