مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

دفاع هوایی میان برد پیشرفته اِم‌ ای ‌اِی ‌دی ‌اِس

دفاع هوایی میان برد پیشرفته اِم‌ ای ‌اِی ‌دی ‌اِس

دفاع هوایی میان برد پیشرفته اِم‌ ای ‌اِی ‌دی ‌اِس – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir

مقالات ترجمه شده آماده گروه هوا فضا
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 25000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

 

مقالات هوافضا - ایران ترجمه - Irantarjomeh

 

شماره
۰۸
کد مقاله
SPC08
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir
نام فارسی
سیستم دفاع هوایی میان برد پیشرفته  (اِم‌ ای ‌اِی ‌دی ‌اِس )
نام انگلیسی
Medium Extended Air Defense System (MEADS)
تعداد صفحه به فارسی
۱۱
تعداد صفحه به انگلیسی
۷
کلمات کلیدی به فارسی
دفاع هوایی میان برد، اِم‌ ای ‌اِی ‌دی ‌اِس
کلمات کلیدی به انگلیسی
Medium  Air Defense, MEADS
مرجع به فارسی
اطلاعات دفاعی و نظامی – اینترنت
مرجع به انگلیسی
Defense and Military Information – Internet Data Collection
کشور

 

سیستم دفاع هوایی میان برد پیشرفته[۱] (اِم‌ ای ‌اِی ‌دی ‌اِس[۲])

مدل
کوتاه و میان برد، زمینی، پیشرانه‌ (سوخت) جامد، سامانه‌ی دفاع موشکی صحنه‌ نبرد.

روند پیشرفت و توسعه

مطابق با گفت‌وگوها و مذاکرات انجام گرفته بر سر یک یادداشت تفاهم بین‌المللی[۳] و منشور آژانس ناتو[۴]، توافقی اولیه میان کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و آمریکا در فوریه‌ی ۱۹۹۵ انجام شد و به موجب آن این کشورها متعهد شدند تا در برنامه‌ی موشک‌های زمین به هوای اِم‌ای‌اِی‌دی‌اِس (سام) با یکدیگر همکاری کنند. در ماه می ۱۹۹۶، فرانسه از این برنامه کناره‌گیری کرد و در نهایت تنها سه کشور از میان کشورهای اولیه‌ای که این قرارداد را امضا کرده بودند، به منظور تعریف پروژه و بررسی‌های مربوط به فاز اعتبارسنجی[۵] آن  باقی ماند. هدف اصلی این برنامه گسترش سیستم‌های موشکی سیار سام[۶] به نحوی بود که این سیستم دفاع زمینی قادر باشد در مقابل حملات موشک‌های  بالیستیک جنگی، موشک‌های کروز و تهدیدات هواپیماهای سرنشین‌دار مقابله کند و زمان‌بندی پیش‌بینی شده برای بهره‌برداری عملیاتی از این برنامه سال ۲۰۰۵ بود.

تشریح

می‌توان گفت که سیستم اِم‌ای‌اِی‌دی‌اِس در مقایسه با سایر سیستم‌های دفاع هوایی مشابه نظیر سیستم موشکی پاتریوت اِم‌آی‌اِم-۱۰۴، سیستم دفاع هوایی منطقه‌ای ارتفاع زیاد[۷] (تاد[۸]) و سیستم موشکی آستر اِف‌اِس‌اِی‌اِف کامل‌ترین سیستم پیوند داده‌ای یکپارچه[۹] را دارد. هم‌چنین استفاده از هواپیمای هرکولس سی-[۱۰]۱۳۰ و اِی‌۴۰۰اِم[۱۱] برای انتقال سیار و هوایی سیستم موشکی اِم‌ای‌اِی‌دی‌اِس از جمله طرح‌های  مد نظر است. به اضافه، احتمال می‌رود که برای انتقال این سیستم استفاده از بال‌گردهای قادر به حمل و نقل بارهای سنگین نظیر سی‌اِچ‌-۴۷[۱۲] و سی‌اِچ-[۱۳]۵۳ نیز مورد بررسی قرار بگیرد. در صورتی که چنین قابلیت‌هایی به سیستم اِم‌ای‌اِی‌دی‌اِس افزوده شود، این سیستم جای سیستم‌های موشکی پاتریوت اِم‌آی‌اِم-۲۳ و اِم‌آی‌اِم-۱۰۴ را خواهد گرفت. طرح‌های در دست اجرای کنونی، استفاده از سیستم موشکی  پَک-۳  و ارتقای آن به استاندارد ترفیع بخش موشکی[۱۴] (اِم‌اِس‌ای[۱۵]) به منظور بهبود عملکرد آن است.
انتظار می‌رود که بر روی یک آتش‌بار معمولی، تعداد شش کامیون شلیک‌کننده‌ی موشک‌ها جای بگیرد. هر کامیون  دارای ۱۲ موشک، سه خودروی بارگیری، دو مرکز عملیات جنگی، دو خودروی پشتیبان، یک رادار مراقبتی یو‌اِچ‌اِف و دو رادار دومنظوره‌ی مراقبتی/درگیرشونده است. انتظار می‌رود که تمامی خودروها دارای شاسی پایه‌ی جنگی ۵تی متوسط باشند. نیروی انسانی مورد نیاز برای هر آتش‌بار حدود ۵۰ نفر است و یک آتش‌بار کامل دارای تعداد ۲۰ محموله‌ی هوایی سی‌-۱۳۰ خواهد بود.

وضعیت

طبق برنامه‌ریزی‌ها،  بهره‌برداری عملیاتی اولیه از ظرفیت‌های این برنامه در سال ۲۰۱۲ توسط آلمان و ایتالیا و در سال ۲۰۱۴ توسط آمریکا انجام خواهد گرفت، ولی تا پیش از انجام اولین آزمون‌های پرواز این سیستم، این تاریخ‌ها چندان قابل اعتماد نیستند. نخستین آزمون پرواز هدایت شده‌ی سیستم پَک-۳ (اِم‌اِس‌ای) در ژانویه‌ی ۲۰۱۰ انجام گرفت. آزمون‌های پرواز عملیاتی در مقابله با یک هدف شبیه‌سازی شده در نوامبر ۲۰۱۱ شروع شد. در این آزمون موشک پَک-۳ (اِم‌اِس‌ای) به صورت «شلیک از بالای دوش[۱۶]» و در مقابله با هدف نزدیک شونده از پشت به کامیون حامل موشک‌ها پرتاب شد. طبق برنامه‌ریزی‌ها، تنها سه آزمون پروازی برای این سیستم در نظر گرفته شده است. آزمون دوم و سوم به ترتیب مربوط به مقابله با یک هدف مبتنی بر سیستم مکنده‌ی هوا و مقابله  با  یک هدف موشک بالیستیک است.
[۱] Medium Extended Air Defense System
[۲] MEADS
[۳] MoU: Memorandum of understanding
[۴] NATO Agency charter
[۵] validation phase
[۶] mobile SAM system
[۷] Terminal High-Altitude Area Defence
[۸] THAAD
[۹] interconnected by datalinks
[۱۰] C-130
[۱۱] A400M
[۱۲] CH-47
[۱۳] CH-53
[۱۴] Missile Segment Enhancement
[۱۵] MSE
[۱۶] over-the-shoulder

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.