مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

دفاع موشکی کشتی اِم‌ کِی ۲

دفاع موشکی کشتی اِم‌ کِی ۲

دفاع موشکی کشتی اِم‌ کِی ۲ – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir

مقالات ترجمه شده آماده گروه هوا فضا
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 25000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

 

مقالات هوافضا - ایران ترجمه - Irantarjomeh

 

شماره
۳۱
کد مقاله
SPC31
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir
نام فارسی
دفاع موشکی کشتی محور اِم‌کِی ۲ اِم ‌اُ دی ۳
نام انگلیسی
Ship-based Defense Missile
Mk 2 Mod 3
تعداد صفحه به فارسی
۱۱
تعداد صفحه به انگلیسی
۷
کلمات کلیدی به فارسی
دفاع موشکی، کشتی، اِم‌کِی ۲ ، اِم ‌اُ دی ۳
کلمات کلیدی به انگلیسی
Ship, Defense Missile,
Mk 2, Mod 3
مرجع به فارسی
اطلاعات دفاعی و نظامی – اینترنت
مرجع به انگلیسی
Defense and Military Information – Internet Data Collection
کشور

 

دفاع موشکی کشتی محور اِم‌کِی ۲ اِم ‌اُ دی ۳

مدل

کوتاه برد، مبتنی بر کشتی، پیشرانه‌ی (سوخت) جامد، سامانه‌ی دفاع موشکی صحنه‌ی نبرد.

روند پیشرفت و توسعه

در اواسط دهه‌ی ۱۹۶۰، برنامه‌ی ماسورکا[۱] (نیروی دریایی مافوق صوت هواپیما علیه دشمن[۲]) توسط نیروی دریایی فرانسه توسعه داده شد. هدف از این برنامه، کمک به کشتی‌های جنگی در ابعاد متوسط نیروی دریایی فرانسه بود. در اوایل دهه‌ی ۱۹۶۰، فرانسه تعدادی موشک آمریکایی ریم-۲۴ تارتار را برای تجهیز ناوشکن‌های تیپ ۴۷ خود خریداری کرده بود. هرچند که از نظر ابعادی موشک‌های ماسورکا با ریم-۲۴ اختلاف دارند، ولی طراحی ماسورکا کاملاً تحت تأثیر ریم-۲۴ است. سیستم شلیک و نگه‌داری موشک‌ها درست مشابه سیستم موشکی آمریکایی جی‌اِم‌اِل‌اِس اِم‌کِی ۱۰[۳] است.

تشریح

با صرف نظر از بخش توان‌افزای بزرگ سیستم موشکی ماسورکا، ساختار این سیستم شبیه به سیستم موشکی آمریکایی ریم-۲۴ تارتار است و دارای جدیدترین استانداردهای موشک‌های ریم-۶۶ و ریم-۶۷ است. شکل این موشک استوانه‌ای بوده و دارای یک گنبد آنتن‌دار[۴] و چهار بال مستطیلی با خط وتر بلند و دهنه‌ای باریک است. انتهای کشتی به وسط آن توسط هندسه‌ای صلیب‌شکل وصل شده است و در انتهای موشک چهار پره‌ی کنترلی مثلثی وجود دارد. بدون در نظر گرفتن بخش توان‌افزای موتور، طول موشک ۵٫۲۹ متر، قطر بدنه ۰٫۴ متر و وزن ۹۵۰ کیلوگرم است. بخش‌ توان‌افزای موتور که پس از انجام وظیفه‌ی خود از موشک جدا می‌شود، ۳٫۳۱ متر طول دارد. چهار پره‌ی مثلثی شکل که وظیفه‌ی پایدار کردن موتور را دارند روی موتور نصب شده است.
بقیه‌ی بخش‌های سیستم ماسورکا شامل سیستم شلیک و هدایت بود که در آن‌ها از دو رادار درگیر شونده‌ی مدل دی‌آر‌بی‌آر ۵۱[۵] ساخت شرکت تامسون استفاده می‌شد. بخش جهت‌دهی تسلیحات، کنترل آتش و سیستم آزمون در حین عملکرد نیز در این موشک وجود دارد. بخش شلیک و هدایت موشک دارای یک پرتابگر دارای دو سکو است که قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه‌ای را دارد. هر یک از سکوها توسط درام‌های بارگیری مجدد ۱۸ موشکه نگه داشته می‌شوند.
در طی عملیات، اهداف در ابتدا توسط رادار اصلی کشتی که از نوع سافِرن است، شناسایی می‌شوند. رادار اصلی از مدل دی‌آربی‌آی ۲۳ باند-اِل با تجسس‌گرهای مراقبتی زمینی و هوایی است. رادار دی‌آربی‌آی ۲۳ یک رادار سه بعدی دور برد جستوجوگر است که توان پیک فرستنده‌ی رادیویی آن ۲ مگاوات است. اطلاعات مربوط به ارتفاع پرنده‌ها با استفاده از روش پرتوی انباشته[۶] انجام می‌گیرد.

وضعیت

ماسورکا از سال ۱۹۶۷ وارد چرخه‌ی نظامی فرانسه شد. تنها مدل اِم‌کِی‌ ۲ اِم‌اُ‌دی ۳ آن هم‌چنان مورد استفاده قرار می‌گیرد و از آن در ناوشکن‌های کلاس «سافرِن» استفاده می‌شود. موشک‌های ماسورکا و سیستم‌های کشتی فرانسه در اواسط دهه‌ی ۱۹۸۰ به روز شدند. گزارشی از صادرات این مدل از موشک‌ها منتشر نشده است.
[۱] Masurca
[۲] Marine Supersonique Ruelle Contre Avions
[۳] GMLS Mk 10
[۴] radome
[۵] DRBR 51
[۶] stacked beam technique

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.