مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده –  ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه برق – الکترونیک

مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 38000 تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده آماده گروه برق - الکترونیک - ایران ترجمه - Irantarjomeh

شماره
۲۲
کد مقاله
ELC22
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت – فصل ۱ – مفاهیم ابتدایی و پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده
نام انگلیسی
Basic Concepts and Simple Switching Transients Transients in Power Systems
تعداد صفحه به فارسی
۲۸
تعداد صفحه به انگلیسی
۱۳
کلمات کلیدی به فارسی
سیستمهای  قدرت
کلمات کلیدی به انگلیسی
Power Systems
مرجع به فارسی
دانشگاه تکنولوژی دلفت ، هلند
مرجع به انگلیسی
Delft University of Technology, Netherlands
کشور
هلند

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده

 

فصل ۱
مفاهیم ابتدایی و پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده
هدف سیستم قدرت، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی می‌باشد که در پستهای انتقال نیرو بوجود آمده و بر این اساس نهایتا می‌بایست به روشی مطمئن و ایمن به مشتریان برسد. با توجه بدین موضوع،  سیمهای آلومینیومی‌و مسی به منظور انتقال جریان مورد استفاده قرار گرفته و همچنین از ترانسفورماتورها نیز به منظور تحصیل سطح ولتاژ مناسب برای انرژی الکتریکی استفاده شده و ژنراتورها نیز به منظور تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به هنگامی‌که درباره الکتریسیته بحث می‌کنیم، ما در حقیقت در زمینه جریان یافتن انرژی برق از طریق سیمها از ژنراتور به بار خروجی تفکر می‌نمایم. این یک دیدگاه یا پدیده معتبر می‌باشد، چرا که ابعاد فیزیکی سیستم قدرت، در مقایسه با طول موج جریانها و ولتاژها، بزرگ و وسیع می‌باشد، برای سیگنالهای ۵۰ هرتز، طول موج ۶۰۰۰ KM است. این موضوع ما را قادر می‌سازد تا از قوانین جریان و ولتاژ کیرشهف بهره بگیریم و همچنین از عناصر همه جانبه در مدلسازی سیستم قدرت استفاده کنیم. در حقیقت، انتقال انرژی الکتریسیته بوسیله میدانهای الکترومغناطیسی انجام می‌گردد که اطراف سیمها را احاطه نموده و بر این اساس مسیر جریان انرژی بوسیله بردار پوینتینگ مشخص می‌شود.

 

برای آنالیز ثابت جریان قدرت، به هنگامی‌که فرکانس  قدرت ثابت ۵۰ یا ۶۰ هرتز می‌باشد، ما می‌توانیم بصورت موفقی از حسابهای جبر و انتگرال و فازورها جهت مشخص نمودن ولتاژ و جریان استفاده نمایم. پدیده‌های گذرای سیستم قدرت شامل فرکانسهای بسیار بالاتر تا محدوده کیلوهرتز و مگاهرتز می‌باشند. تغییرات فرکانسها به سرعت رخ داده و محاسبات جبر و انتگرال پیچیده و همچنین نماد فازور را نمی‌توان بیش از این بکار گرفت. اکنون معادلات دیفرانسیل می‌بایست تشریح کننده سیستمی‌باشند که باید نسبت به حل آن اقدام نمود. علاوه بر، در صورتی که خواسته باشیم از قوانین ولتاژ و جریان کیرشهوف استفاده نمایم، مدلسازی عناصر متمرکز اجزای سیستم را می‌بایست با احتیاط انجام داد. در مورد ترانسفورماتور قدرت، تحت شرایط فرکانس قدرت معمولی – شرایط عملیاتی،‌ نسبت ترانسفورماتور‌ بوسیله نسبت بین تعداد سیم‌پیچهای کویل اولیه و تعداد سیم‌پیچهای کویل ثانویه بیان می‌شود. با این وجود، برای موج ولتاژ القائی پدید آمده بواسطه صاعقه ، ظرفیت خازنی سرگردان سیم‌پیچها و ظرفیت خازنی سرگردان بین کویل اولیه و ثانویه تعین کننده نسبت ترانسفورماتور می‌باشد. در این دو موقعیت،‌ ترانسفورماتور قدرت را می‌بایست بصورت متفاوت مدلسازی نمود.

 

به هنگامی‌که ما نمی‌توانیم از شاخص عنصر متمرکز که در آن مقاومت القایی معرف میدان مغناطیسی می‌باشد و همچنین مقاومت خازنی معرف میدان الکتریکی و اتلافهای مقاومتی می‌باشد پرهیز نمائیم، ما مجبور خواهیم بود تا با استفاده از امواج سیار نسبت به انجام آنالیز خود اقدام نماییم. انتقال درست سیستم قدرت فیزیکی و اجزای آن به مدلهای مناسب، برای انجام روال تجزیه و تحلیل و محاسبه پدیده‌های گذرای سیستم قدرت، نیازمند داشتن بینش و آگاهی لازم در زمینه پدیده‌های فیزیکی پایه می‌باشد. از اینرو، این امر ملاحظات دقیق را طلب نموده و به سادگی محقق نخواهد شد.

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده

 

۱- ۱٫ سوئیچ نمودن یک مدار LR
ولتاژ سینوسی به یک اتصال سری القائی و مقاومتی سوئیچ می‌شود (شکل ۱-۱). این مورد در حقیقت بعنوان ساده‌ترین شاخص تک فاز یک مدارشکن ولتاژ بالا محسوب می‌شود که به یک خط انتقال اتصال کوتاه یا یک کابل زیرزمینی اتصال کوتاه بسته می‌شود. منبع ولتاژ E معرف نیروهای الکتروموتور ژنراتورهای همزمان متصل می‌باشد. مقاومت القائی L شامل اندوکتانس هم زمان این ژنراتورها است، اندوکتانس نشتی ترانسفورماتورهای قدرت و اندوکتانس شمش برق، کابلها و خطوط انتقال. موارد مربوط به اتلافهای مقاومتی مدار تامین کننده برق بوسیله مقاومت R نشان داده شده است. از آنجاییکه ما تنها دارای عناصر شبکه خطی هستیم، جریان برق در مدار پس از بستن سوئیچ را می‌توان بصورت انطباق جریان گذار و جریان ثابت مشاهده نمود.
مولفه جریان گذار تنها بوسیله موارد خود القائی‌ و مقاومت مشخص می‌شود و بر این اساس منابع شبکه تاثیری بر روی آنها نمی‌گذارد (در این حالت بوسیله منبع ولتاژ E). این مورد تشکیل دهنده معادله دیفرانسیل همگن مرتبه اول می‌باشد که بصورت یک راه حل کلی در جایی مطرح است که مولفه جریان ثابت بعنوان راه حل خاص معادله دیفرانسیل غیر همگن مدنظر می‌باشد. در خصوص آخرین مورد، نوسانات گذرا بصورت میرا در آمده چرا که انرژی آنها در بخش مقاومتی مدار توزیع می‌گردد. با توجه به قانون ولتاژ کیرشهف می‌توان معادله دیفرانسیل غیر همگن مدار را در شکل ۱-۱ به شرح ذیل نوشت:

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده

 

۲-۱ سوئیچ نمودن یک مدار LC
یکی دیگر از شبکه‌های پایه، اتصالات سری مرتبط با مقاومت القائی و مقاومت خازنی می‌باشد. در حقیقت این مورد بعنوان ساده‌ترین نماد مدارشکن فشار قوی می‌باشد که نسبت به سوئیچ نمودن یک بانک خازنی یا یک شبکه کابلی اقدام می‌کند. بمنظور ساده نمودن این امر، ما در ابتدا این مورد را بدین صورت مورد آنالیز قرار می‌دهیم که در آن یک منبع DC بوسیله بستن سوئیچ (آرمانی) نسبت به تحصیل انرژی برای شبکه اقدام می‌کند.
همانگونه که می‌توان از شکل ۳-۱ دریافت، دو مولفه ذخیره انرژی وجود دارد- مقاومت القائی که انرژی مغناطیسی را ذخیره نموده و مقاومت خازنی که انرژی الکتریکی را ذخیره می‌نماید. پس از بستن سوئیچ، نوسانی ممکن است در شبکه رخ دهد. ایجاد این نوسان بواسطه این حقیقت است که تبادل انرژی بین دو ادوات ذخیره انرژی با توجه به فرکانس خاص در جریان می‌باشد. با بکارگیری قانون ولتاژ  کیرشهوف معادله ذیل بدست می‌آید:

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده

 

۳-۱ سوئیچینگ یک مدار RLC
در عمل، معمولا یک حالت میرایی در مدار سری وجود دارد و آن را می‌توان از طریق اضافه نمودن یک مقاومت در سری نشان داد. به هنگامی‌که یک منبع ولتاژ سینوسی  در مدار سری RLC در وضعیت  روشن ‌شود (به شکل ۵-۱) مراجع نماید، می‌توان قانون ولتاژ کیرشهوف بصورت ذیل مشخص ساخت:

حالتهای گذرا‌ در سیستم‌های قدرت ۱ مفاهیم پدیده‌های گذرای سوئیچینگ ساده

 

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.