بهترین ERP شرکت های کوچک و متوسط
بهترین ERP شرکت های کوچک و متوسط – ایران ترجمه – Irantarjomeh
مقالات ترجمه شده آماده گروه مدیریت – بازرگانی
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات
قیمت
قیمت این مقاله: 58000 تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)
توضیح
بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.
شماره | ۲۱۱ |
کد مقاله | MNG211 |
مترجم | گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir |
نام فارسی | انتخاب “بهترین” سیستم ERP برای شرکت های کوچک و متوسط با استفاده از ترکیب روش های ANP و PROMETHEE |
نام انگلیسی | Selecting ‘‘The Best’’ ERP system for SMEs using a combination of ANPand PROMETHEE methods |
تعداد صفحه به فارسی | ۴۸ |
تعداد صفحه به انگلیسی | ۱۰ |
کلمات کلیدی به فارسی | انتخاب ERP، تصمیم گیری چند معیاره، SME، ANP، PROMETHEE |
کلمات کلیدی به انگلیسی | ERP selectionMulti-criteria decision makingSMEANPPROMETHEE |
مرجع به فارسی | دپارتمان مهندسی صنعتی، کالج مهندسی، استانبول، ترکیهکالج تجاری اوکلاهوما، ایالات متحدهالزویر |
مرجع به انگلیسی | Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering Marmara University, Kadikoy, Istanbul 34722, TurkeybDepartment of Industrial Engineering, Faculty of Management Istanbul Technical University, Macka, Istanbul, TurkeycDepartment of Management Science and Information Systems, Spears School of Business Oklahoma State University, Tulsa, OK 74106, USA; Elsevier |
کشور | ایالات متحده |
بهترین ERP شرکت های کوچک و متوسط
انتخاب بهترین سیستم ERP برای شرکت های کوچک و متوسط با استفاده از ترکیب روش های ANP و PROMETHEE
چکیده
سیستم برنامه ریزی منابع شرکتی (ERP) با قابلیت یکپارچه سازی کلیه واحدها در داخل سازمان در سطح اطلاعاتی نقش مهمی را برای یک شرکت موفق ایفا می نماید. با توجه به کاربرد یک سیستم مناسب ERP، ارائه هماهنگی بین واحدها آسان تر گردیده و سبب حذف ضایعات و ارائه تصمیم گیری های سریع تر و بهتر می شود. اتخاذ یک سیستم ERP به عنوان یک تصمیم سرمایه گذاری مهم برای شرکت ها به شمار می آید، بنابر این توجه زیادی را می بایست مبذول انتخاب سیستم مناسب داشت.
از آنجاییکه تعداد زیادی از معیارها را می بایست در ارتباط با انتخاب سیستم ERP مشخص ساخت، چنین فرایندی به خودی خود به عنوان یک مشکل تصمیم گیری چند معیاره پیچیده به شمار می آید. در این مطالعه، دو تکنیک تصمیم گیری چند معیاره مشخص، یعنی فرآیند تحلیلی شبکه (ANP) و روش ساختار یافته رتبه بندی ترجیحی برای ارزیابی های غنی (PROMETHEE)، در ترکیب با هم جهت بهتر مخاطب قرار دادن مشکل انتخاب ERP به کار گرفته شده اند.
کلمات کلیدی: انتخاب ERP، تصمیم گیری چند معیاره، SME، ANP، PROMETHEE
بهترین ERP شرکت های کوچک و متوسط
۱– مقدمه
سیستم های ERP را می توان به عنوان سنگ بنای سیستم های اطلاعاتی سازمان ها در نظر گرفت (Yang, Wu و Tsai، ۲۰۰۷). ریشه سیستم های ERP به دهه ۱۹۸۰ بر می گردد که در این راستا می توان به سیستم های اطلاعاتی شرکتی همانند برنامه ریزی نیازمندیهای مواد (MRP) و برنامه ریزی منابع تولیدی (MRP II) اشاره نمود (Kumar, Maheshwari و Kumar، ۲۰۰۳). سیستم های ERP ارائه دهنده فرصتی به منظور پذیرش سریع تغییرات در سطوح مدیریتی از طریق یکپارچه سازی و انتشار اطلاعات به تصمیم گیرندگان بر اساس مبانی مورد نظر می باشد (Park و Tran، ۲۰۱۲).
این مطالعه اقدام به ارائه یکسری از تعاملات منحصر به فرد در زمینه مبحث جاری می نماید. در ابتدا، بر مبنای آنچه ما از آن اطلاع داریم، هیچ گونه تحقیقی در این زمینه با توجه به کاربرد سیستم تصمیم گیرنده چند معیاره PROMETHEE وزن دار ANP در انتخاب با نرم افزار ERP انجام نشده است.
ادامه این مبحث به شرح ذیل سازمان دهی شده است. یک بررسی مرتبط در بخش ۲ ارائه می گردد. روش های ANP و PROMETHEE در بخش های ۳ و ۴ به ترتیب عرضه می شوند. روش پیشنهادی و مورد کاربردی در بخش ۵ عرضه خواهند شد. مباحث و نتیجه گیری های نهایی نیز در بخش ۶ ارائه می گردند.
بهترین ERP شرکت های کوچک و متوسط
۲– بررسی مباحث
با وجود آنکه ریشه های سیستم های ERP به فرایندهای MRP و MRP II برمی گردد (Kumar و همکاران، ۲۰۰۳)، شاخص کنونی این سیستم ها عمدتاً از دهه ۱۹۹۰ به بعد ظهور نموده است. بنابراین، مطالعاتی که در ارتباط با پذیرش و پیاده سازی جهانی سیستم های ERP می باشند چندان قدیمی نیستند.
کاربرد تکنیک های تحلیلی برای انتخاب مسایل سیستم های ERP به عنوان نکته تمرکز مطالعات انجام شده از اوایل سال ۲۰۰۰ تلقی می شود. به طور مثال، Ayag و Özdemir (2007) از ANP فازی به عنوان روشی جهت گزینش نرم افزار ERP اقدام نمود و در این راستا نوعی مطالعه موردی در بخش الکترونیک انجام داده و Perçin (2008) نیز ANP را به عنوان یک ابزار تصمیم گیری قابل توجه برای مشکل انتخاب ERP در نظر گرفت.
معیارهای بکار گرفته شده در این مطالعه به دو گروه تقسیم شده اند: عوامل سیستمی (همانند ویژگی های کاربردی، تناسب یا برازندگی استراتژیک، انعطاف پذیری، کاربرپسندی، زمان پیاده سازی، مجموع هزینه ها، و پایایی) و همچنین عوامل مربوط به فروشنده (همانند سهم بازاری، قابلیت های مالی، قابلیت پیاده سازی، قابلیت تحقیق و توسعه، و پشتیبانی از خدمات). با توجه به این مطالعه، آنها ویژگی های مربوط به ANP برای مشکل انتخاب پیچیده را خاطرنشان ساخته اند.
۳– فرایند تحلیل شبکه
فرایند تحلیل شبکه (ANP) به عنوان روشی مدنظر می باشد که به منظور حاصل آوردن اهمیت رتبه بندی (یعنی وزن ها) معیارهای انتخاب ERP بکار گرفته می شود و به عنوان اولین مرحله روش پیشنهادی ما به شمار می آید. دلیل انتخاب ANP ویژگی های ممتاز آن در ارتباط با مخاطب قرار دادن ساختار پیچیده شبکه موجود در معیارهای انتخاب ERP می باشد.
۴- روش PROMETHEE
پس از حاصل آوردن وزن های مهم معیارهای انتخاب ERP از طریق ANP، روش PROMETHEE جهت مشخص سازی بهترین انتخاب سیستم ERP شرکتی بکار گرفته شد. این روش که در ابتدا به وسیله Brans (1982) ارائه شده است به عنوان شایع ترین تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره به شمار می آید.
بهترین ERP شرکت های کوچک و متوسط
۵- روش پیشنهادی و موارد کاربردی
هدف این مطالعه انتخاب بهترین نرم افزار ERP با تأکید خاص بر روی شرکت های کوچک و متوسط (SMEs) می باشد که اقدام به انجام امور تجاری در گوشه و کنار استانبول، ترکیه می نمایند. با توجه به این هدف، یک روش سه مرحله ای شامل پیش ارزیابی، ANP و PROMETHEE همانگونه که در مشخص شده است ارائه گردیده است. در مرحله پیش ارزیابی و دیگر مراحل، همانگونه که قبلاً ذکر شد، گروهی از متخصصین شامل مشاورین ERP و شرکت کنندگان در این عرصه برای مدت زیادی بکار گرفته شدند.
۶- مباحث و نتیجه گیری
سیستم های ERP نقش مهمی را در کمک به سازمان ها جهت تطبیق سریع خود با محیط در حال تغییر ایفا می نمایند. در عمل، سیستم های ERP قابلیت توسعه داخلی (همانند پیشرفت خانگی سیستم های اطلاعات جامع با استفاده از منابع محاسباتی) را داشته، اما به واسطه پیچیدگی و مشکل مرتبط با این فرایند شرکت های بسیاری فرایند خرید آن از یک فراهم آورنده شخص ثالث و یا تهیه منابع بیرون از سازمانی از شرکت های مختلف فناوری اطلاعات را در نظر می گیرند. هزینه سیستم های ERP می تواند بین چندین صد هزار دلار تا صدها میلیون دلار متغیر باشد، که بر مبنای اندازه پیچیدگی سیستم است.
بهترین ERP شرکت های کوچک و متوسط