در این قسمت لغات صنایع غذایی بخش 4 عرضه شده است.
لغات صنایع غذایی صفحه اصلی – کلیک کنید
خرید لغات صنایع غذایی/ مجموع لغات در کل رشته ها / لغات بر حسب گروه بندی چند رشته
لغات صنایع غذایی بخش 4
پوست کنی | skinning |
کشتار | slaughter |
کشتارگاه | slaughterhouse |
شقه کردن | splitting |
پخشپذیری | spreadability |
گاو نر اخته | steer |
شکمبه | stomach |
فیله | tenderloin |
بررسی خواص بافت | texture profile analysis |
پروتئین بافتدار گیاهی | textured vegetable protein |
بالاران مرغ | thigh |
پاک کردن | trimming |
سیرابی شیردان | tripe |
ورزآوری | tumbling |
گوشت گوساله | veal |
بازرسی دامپزشکی | veterinary inspection |
پفقندینه | aerated confectionery |
کفخامه | aerosol cream |
بسهمزنی | agitation |
پرکننده فراورده نانوایی | bakery filling |
فراورده نانوایی | bakery product |
مخلوط آماده نانوایی | bakery product mix |
قالبی کردن | briquetting |
نانک | bun |
نورآزمایی | candling |
چدارسازی | cheddaring |
کرهگیری | churning |
سرشیر | clotted cream |
دلمه شدن | clotting |
همتخمیری | cofermentation |
قوامسنج | consistometer |
نرمکننده مغز نان | crumb softener |
خردهسازی | crumbling |
پنیر دلمه | curd cheese |
سفتی دلمه | curd tension |
زمان کاهش دهکی | decimal reduction time |
زدایش آهکی | defecation |
معادل دکستروز | dextrose equivalent/ DE |
فعالیت دیاستازی | diastatic activity |
دانهمرغی | dockage |
خامه پرچربی | double cream |
خمیرآما | dough conditioner |
نرمهمینارد | dunst/ break middlings |
عدد د | D-value |
سیلو کردن علوفه | ensilage |
آفتگریزان | entoleter |
کششپذیری | extensibility |
تخمیر استخراجی | extractive fermentation |
خردآرد | farina |
پرواربندی | fattening |
تخمیر | fermentation |
محصول تخمیر | fermentation product |
فناوری تخمیر | fermentation technology |
نوشابه تخمیری | fermented beverage |
غذای تخمیری | fermented food |
محصول تخمیری | fermented product |
چانهگیر | final moulder |
قدرت آرد | flour strenght |
انگبینه | fondant |
عدد اف | F-value |
خامه کمچربی | half cream/ half and half cream |
نمپا | humectant |
خمیرابه چرب | panada |
ورآوری تخمیری | panary fermentation |
الکان | plansifter |
خامه بازساخته | recombined cream/ reconstituted cream |
نخینگی | ropiness |
باکتری نخینهساز | ropy bacteria |
آردبیزی | scalping |
الک کردن | screening |
مینارد | semolina |
غربال کردن | sieving |
خامه معمولی | single cream/ cream |
افشانهآمیزی | spray mixing |
خامه سترون | sterilized cream |
چرخهمزنی | stirring |
مدت گرمامیری | thermal death time/ TDT |
ثابت مقاومت گرمایی | thermal resistance constant |
نان جوانه گندم | wheatgerm bread |
خامه زدنی | whipping cream |
عدد زد | Z-value |
ترشهشیر | acidophilin |
شیر ترشین | acidophilus milk |
خمیر ترشین | acidophilus paste |
میکربگریزانی | bactofugation |
شیر بیفیدی | bifidus milk |
پپتید زیستفعال | bioactive peptide |
زیستهیدروژندار شدن | biohydrogenation |
بادکردگی | blowing |
ترکیب قهوهایافزا | browning agent |
پخشینه کره | butter spread |
جانشین کره | butter substitute |
چربیسنج شیر | butyrometer |
دلمه کازئین | casein curd |
دلمه پنیر | cheese curd |
پوسته پنیر | cheese rind |
سس پنیر | cheese sauce |
پخشینه پنیر | cheese spread |
جانشین پنیر | cheese substitute |
کیک پنیر | cheesecake |
شیرشکلات | chocolate milk |
شیر تغلیظشده | concentrated milk |
خامهای شدن | creaming |
نمایه خامهای شدن | creaming-index |
خامه کشتشده | cultured cream |
فراورده لبنی کشتشده | cultured dairy product |
فراورده شیری کشتشده | cultured milk product |
شیرخاگین | custard |
پیغذای لبنی | dairy dessert |
فراورده لبنی | dairy product |
پخشینه لبنی | dairy spread |
مخلوط پیغذاساز | dessert mix |
شیرخشک | dried milk/ milk powder/ dehydrated milk |
شیرخشک بیچربی | dried skim milk/ skim milk powder/ non-fat dried milk |
شیر تازهدوش | farm milk |
خامه تخمیری | fermented cream |
فراورده لبنی تخمیری | fermented dairy product |
فراورده شیری تخمیری | fermented milk product |
پنیر دگرچربی | filled cheese |
شیر طعمدار | flavoured milk |
ماست طعمدار | flavoured yoghurt |
ماست میوهای | fruit yoghurt |
شیر همگن | homogenized milk |
پاستوریزهسازی فرادمایی | HTST pasteurization/ high-temperature short-time pasteurization/ HTST processing |
جانشین شیر مادر | human milk substitute |
شبهشیر مادر | humanized milk |
بستنی کمچربی | ice milk |
بستنی شمشی | ice-cream bar |
قیف بستنی | ice-cream cone |
مخلوط بستنیساز | ice-cream mix |
نان بستنی | ice-cream wafer |
یخقهوه | iced coffee/ ice coffee |
یخچای | iced tea/ ice tea |
پنیرسان | imitation cheese |
خامهسان | imitation cream/ non-dairy cream |
فراورده لبنیسان | imitation dairy product |
غذای فرمولی نوزاد | infant formula |
شیر فرمولی نوزاد | infant milk formula |
شیرلرزانک | jellied milk/ jellified milk |
دیربادکردگی | late blowing |
خامه ماندگار | long-life cream |
غذای ماندگار | long-life food |
شیر ماندگار | long-life milk |
پاستوریزهسازی فرودمایی | LTLT pasteurization/ low-temperature long-time batch pasteurization treatment/ holder method |
نوشابه شیری | milk beverage/ milk drink |
شکلات شیری | milk chocolate |
زیمایه دلمهکننده شیر | milk clotting enzyme |
گویچه چربی شیر | milk fat globule |
غشای گویچه چربی شیر | milk fat globule membrane |
یخشیر | milk ice |
فراورده شیری | milk product |
جانشین شیر | milk substitute |
شیردوش | milking machine |
شیرآمیز | milkshake |
کره تکاشباعنشده | monobutter/ mono butter |
روغنپسدهی | oiling off |
دلمهپذیری | rennetability |
شیر نیمچرب | semi-skimmed milk |
جامدات بیچربی | solids not fat/ SNF |
شیر ترش | sour milk |
ماست سویا | soy yoghurt |
شیر سویا | soymilk |
شیر سترون | sterilized milk |
شیر ترششیرین | sweet acidophilus milk |
خامه فرادما | UHT cream |
شیر فرادما | UHT milk |
تیمار فرادمایی | UHT treatment/ ultra-high temperature treatment |
فراپاستوریزهسازی | ultrapasteurization |