مقالات ترجمه شده دانشگاهی ایران

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی – ایران ترجمه – Irantarjomeh

 

مقالات ترجمه شده آماده گروه پزشکی

مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی

مقالات

چگونگی سفارش مقاله

الف – پرداخت وجه بحساب وب سایت ایران ترجمه(شماره حساب)ب- اطلاع جزئیات به ایمیل irantarjomeh@gmail.comشامل: مبلغ پرداختی – شماره فیش / ارجاع و تاریخ پرداخت – مقاله مورد نظر --مقالات آماده سفارش داده شده پس از تایید به ایمیل شما ارسال خواهند شد.

قیمت

قیمت این مقاله: 15000 تومان (ایران ترجمه - irantarjomeh)

توضیح

بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.

مقالات ترجمه شده پزشکی - ایران ترجمه - Irantarjomeh
شماره
۲
کد مقاله
MDSN02
مترجم
گروه مترجمین ایران ترجمه – irantarjomeh
نام فارسی
کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی
نام انگلیسی
Benefits of Nanotechnology in Cardiovascular Surgery
تعداد صفحه به فارسی
۱۰
تعداد صفحه به انگلیسی
۳
کلمات کلیدی به فارسی
نانو تکنولوژی ، جراحی قلبی- عروقی
کلمات کلیدی به انگلیسی
Nanotechnology ,Cardiovascular Surgery
مرجع به فارسی
بخش جراحی قلب در انستیتو قلب Quebec، دانشگاه بیمارستان Laval، کانادا
مرجع به انگلیسی
Department of Cardiac Surgery at Quebec Heart Institute, University of Laval Hospital, Canada
کشور
کانادا

 

 کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی
(مروری بر کاربردهای بالقوه)
نانوتکنولوژی حوزه‌ای از دانش است که با مواد و ابزارها در سطح مقیاس نانو سر و کار دارد. در اصطلاحات مقیاسی، هر نانومتر تقریباً برابر با ۸۰۰۰۰/۱ قطر تک تار موی انسان و یا ۱۰ برابر قطر یک اتم هیدروژن است. کاربردها و وظایف نانوتکنولوژی در تمام حوزه‌های علوم از جمله فیزیک، شیمی و زیست شناسی توسعه یافته است. نانوتکنولوژی در طی چند سال گذشته رشد شتاب آور و جهشی داشته است، بطوریکه کاربردهای آن در زمینه پزشکی از دستاوردهای مهم آن است. بسیاری از ساختارهای زیستی در مقیاس نانومتر هستند. مثلاً یک نقطه کوانتوم تقریباً به اندازه یک پروتئین کوچک است (کمتر از ۱۰nm) و ساختارهای نانو حامل- دارو به اندازه برخی از ویروس‌ها می‌باشند (کمتر از ۱۰۰nm). کاربردهای این تکنولوژی در درمان، تشخیص، مانیتورینگ و کنترل سیستم‌های زیستی، اخیراً، توسط انیستیتو ملی سلامت و بهداشت (NIH) نانو پزشکی اعلام شده است. ساختارهای نانو دارای ویژگی‌های منحصر بفرد مکانیکی، الکتریکی، شیمیایی و نوری هستند. برای فهم وکنترل این چنین ویژگی‌ها تلاش می‌شود اما حصول آنها باعث فراهم آمدن عجیب و باور نکردنی در زمینه پژوهش، تشخیص و درمان اختلالات قلبی، ریوی، خونی و خواب (HLBS) خواهد شد.

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی

 

نانوتکنولوژی ابزارهایی را برای تحقیق در مرزهای علم پزشکی در سطوح سلولی عرضه می‌نماید. نانوتکنولوژی می‌تواند فنون جدیدی را در درمان بسیاری از بیماری‌ها همانند نارسائیهای قلبی- عروقی فراهم آورد. ریچارد فینمن (Feynman)، برنده جایزه نوبل در فیزیک یکی از پیشکسوتان در عرصه نانوتکنولوژی است. در سخنرانی معروف ۱۹۵۹ تحت عنوان «اتاق زیادی در انتها وجود دارد» بر نقش نانوتکنولوژی در علوم قلبی تاکید داشته است و رؤیای کاربردهای ذاتی نانوتکنولوژی در پزشکی قلبی- عروقی را بیان کرده است.
ابزارهای بیان شده توسط نانوتکنولوژی در علوم پزشکی و قلبی در حوزه‌های تشخیص، تصویر برداری و مهندسی بافت می‌باشد. کاربرد روش‌های نانوتکنولوژی چشم اندازی از کاربردهای ذاتی نانوتکنولوژی در علوم قلبی- عروقی است. با فائق آمدن کاربرد نانوتکنولوژی بر کل تخصص‌های پزشکی، یکی از کاربردهای مهم آن در حوزه علوم قلبی- عروقی قابل ملاحظه است.
 

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی

 

 طراحی و توسعه تجهیزات جراحی ظریف
نفوذ بیماری قلبی کورونری (CHD) یا انسداد شریان در ایالات متحده بیش از ۱۳ میلیون نفر است. شیوه جراحی، زمانیکه دیگر روش‌های پزشکی و درمانی با شکست مواجه شده باشند، یکی از بهترین نوع وشهای درمان بیماریها است.
روش های جراحی سنتی با شکافتن قفسه سینه از میان استخوان جناغ سینه و ارتباط بیمار با ماشین‌ بای‌پس (bypass) قلبی- عروقی و مهار قلبی انجام می‌شود. فنون جراحی مختلفی بر روی یک قلب مهار شده قابل انجام است لیکن این فنون ممکن است منجر به افزایش شیوع بیماری شود بطوریکه در برخی از بیماران تحریک دستگاه عصبی مرکزی و در بعضی‌ها اختلالات معده‌ای – روده‌ای را بوجود می‌آورد.
این اختلالات در بیماران چاق و کهنسال بیشتر دیده می‌شوند. جراحی قلب تهاجمی بصورت حداقل آن، امیدی برای بیمارانی عرضه می‌کند که آزرده از یک بیماری قلبی هستند ولی روش‌های قلب باز مرسوم باعث افزایش ناراحتی‌های قابل ملاحظه آنها شده است. علم نانو فنی را برای طراحی و توسعه تجهیزات و دستگاه‌های قلبی جدیدتر فراهم کرده که نه تنها از لحاظ اندازه کوچکتر هستند بلکه بسیار موثر عمل می‌کنند.
دستگاه‌های جراحی رباتی باعث می‌شوند تا جراح کنترل زیادی داشته باشد. این سیستمها مخصوصاً برای تحصیل یک روش جراحی قلبی بصورت رویه حداقل تهاجمی مفید است. بجای استفاده دستی از ابزارها و تجهیزات جراحی، جراحان از انگشتان خود جهت حرکت دسته وسیله، که بر روی پیش‌خوان کنترلی قرار گرفته است، استفاده نموده و بر این اساس بازوهای رباتی  را بحرکت در می‌آورند که بر روی آنها ابزارهای ظریفی جراحی قرار گرفته‌اند، ابزارهایی که می‌توان آنها را بداخل منافذ بدن بیمار راند. حرکات جراح باعث اعمال حرکات بزرگ در کنترل کننده‌های راه دور شده و بر این اساس باعث اعمال حرکات ظریف در بازوی ربات می‌گردد. پدیده‌ای که قویاً باعث ارتقای دقت مکانیکی و ایمنی عمل می‌شود.

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی

 

نانوتکنولوژی در آموزش برای حرفه‌های جراحی قلب آتی
افزایش قابل ملاحظه بیماری‌های قلبی- عروقی همچون بیماری شریان کورونری و بیماری دریچه قلب در کشورهای توسعه یافته سراسر دنیا باعث افزایش مشکلاتی همچون فیبریلاسیون دهلیزی شده است.
جراحی تهاجمی حداقل، زمانی یک گزینه درمان بهتری برای این بیماران خواهد بود که سایر روش‌های درمانی با شکست مواجه شده باشند. با این حال اخیراً محدودیت‌هایی در گسترش این فنون بوجود آمده است که لازمه آنها حفاظت و دستگاه‌های آموزش موثر است. فن‌‌آوریها به کمک کامپیوتر همچون آموزش کمکی می‌توانند یک گزینه در دسترس باشند.
کاربردهای استفاده از اینچنین سیستم آموزشی این است که آموزش شبیه سازی شده زندگی واقعی را در محیط مجازی عرضه می‌کند که همراه با توانایی شبیه سازی مشکلات بالقوه است.
توسعه نرم افزار شبیه سازی شده آموزش پزشکی هر چند روند کنونی را طی نموده است با این حال اکنون با سعی و کوشش در حال پیشرفت است. سیستم‌های درمانی اطلاعات مراقبت بهداشتی بر پایه هوش مصنوعی، سیستم‌های درمانی پایگاه داده بیمارستانی و سیستم‌های پشتیبانی رأی پزشکی و غیره پیش از این توسعه یافته‌اند بطوریکه روش‌های مختلفی به حرفه‌های پزشکی در درمان بیماران کمک می‌کنند لیکن آنها فاقد جذابیت بازخوردی ملموس و غیره هستند. علیرغم افزایش تصمیم آنها، فن‌آوری ارائه شده از ابزارهای آموزش امروزی مناسب برای آموزش پویا، مهار کننده‌های محیطی پزشکی مدرن و نیاز آن در حفظ پایداری مهارت‌های عملی و هوشی نیستند.

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی

 
آینده درمان نانو
دولت‌های پیشرفته میلیاردها دلار از بودجه مراقبت بهداشتی‌ خود را در راه نانوتکنولوژی صرف نموده‌اند. ایالات متحده بودجه‌ای درحدود۷/۳ میلیارد دلار را در جهت توسعه علم نانو و نانوتکنولوژی تا سال ۲۰۰۸ در نظر گرفته است. ژاپن بودجه‌ای در حدود ۳ میلیارد دلار در همین زمینه در نظر گرفته و اتحادیه اروپا  نیز  بودجه‌ای در حدود ۷/۱ میلیارد دلار در جهت تسریع این فن‌آوری در نظر گرفته است. واضح است این کشورها برای کسب منافع زیاد نانو تکنولوژی  این مبالغ را هزینه می‌کنند.
در مورد کشورهایی همچون هند و چین این امر چگونه می‌باشد؟ چین ۱/۱%، هند حدود ۱۲-۱%، برزیل ۱/۱%  از درآمد سالیانه تولید ناخالص داخلی (GDP)‌ خود را در علم و فن‌آوری برای اینکار اختصاص داده‌اند. با این حال در این کشورها تصویر دقیقی از میزان اختصاص یافته در حوزه علم نانو و نانوتکنولوژی وجود ندارد. به کارگیری فن‌آوری نو و شتاب‌وار توسط کشورها در حال توسعه ناچیز و بی مقدار است و ندرتاً از علم نانو و درمان نانو استفاده می‌کنند.
 این موضوع در بر دارنده آن است که کشورهای در حال توسعه نمی‌توانند همسو با توسعه علوم نانون قدم برداشته و این موضوع باعث ایجاد تقسیمات در این حوزه می‌شود. بر این اساس نیاز به تأسیس مراکز پژوهش و توسعه در مراحل اولیه حس می‌شود. کشورهای توسعه  یافته نیاز مبرم به ایجاد مراکز دقیق دارند. نه فقط در کشورهای توسعه یافته بلکه در کشورهای در حال توسعه نیز شامل مناطق آسیا و آفریقا این وضعیت حس می‌شود.
پیشرفت‌های پایدار و مستمر در زمینه نانوتکنولوژی بیوشیمیایی نیازمند مشارکت گروه‌های پژوهشی در تمام زمینه‌ها است. این تشریک مساعی باید در سطح بین المللی حفظ شود. توسعه موفق و اجرایی کردن کارهای مشارکتی بین المللی زمینه جهانی را در پژوهش فراهم خواهد کرد و باعث پیدایش منافع آن برای بشریت بطور عام می‌شود. لیکن نانوتکنولوژی در پزشکی باعث مواجه شدن چارچوب فنی زیادی می‌شود که مدتها بدور از هم بوده و نارسایی‌های زیادی را باعث شده‌اند. هشدارهایی مربوط به تداخل میان نانوتکنولوژی و پزشکی باید عرضه شود که بمنظور تولید منافع بهداشتی زیادی برای تمام نوع بشر انجام ‌شود.

کاربردهای نانو تکنولوژی در جراحی قلبی- عروقی

Irantarjomeh
لطفا به جای کپی مقالات با خرید آنها به قیمتی بسیار متناسب مشخص شده ما را در ارانه هر چه بیشتر مقالات و مضامین ترجمه شده علمی و بهبود محتویات سایت ایران ترجمه یاری دهید.