ساختار مالکیت تصمیمات سرمایه گذاری چین
ساختار مالکیت تصمیمات سرمایه گذاری چین – ایران ترجمه – irantarjomeh.ir
مقالات ترجمه شده آماده گروه حسابداری
مقالات ترجمه شده آماده کل گروه های دانشگاهی
مقالات
قیمت
قیمت این مقاله: 58000 تومان (ایران ترجمه - Irantarjomeh)
توضیح
بخش زیادی از این مقاله بصورت رایگان ذیلا قابل مطالعه می باشد.
شماره | ۸۵ |
کد مقاله | ACC85 |
مترجم | گروه مترجمین ایران ترجمه – www.irantarjomeh.ir |
نام فارسی | ساختار مالکیت و تصمیمات سرمایه گذاری شرکت های دولتی چین |
نام انگلیسی | Ownership structure and investment decisions of Chinese SOEs |
تعداد صفحه به فارسی | ۴۳ |
تعداد صفحه به انگلیسی | ۱۰ |
کلمات کلیدی به فارسی | سرمایه گذاری بیش از حد یا افراطی، ساختار مالکیتی، حاکمیت شرکتی، شرکت دولتی (SOE) |
کلمات کلیدی به انگلیسی | OverinvestmentOwnership structureCorporate governanceSOE |
مرجع به فارسی | تحقیقات در زمینه تجارت و امور مالی بین المللیدانشگاه ایالتی می سی سی پی، کالج مالی و اقتصاد، ایالات متحدهالزویر |
مرجع به انگلیسی | Research in International Business and FinanceMississippi State University, Finance and Economics, McCool Hall 310B, Mississippi State, United StatesIona College, Hagan School of Business, 715 North Avenue, New Rochelle,United StatesElsevier |
کشور | ایالات متحده |
ساختار مالکیت و تصمیمات سرمایه گذاری شرکت های دولتی چین
چکیده
در این مقاله ما نسبت به بررسی ارتباط بین ساختار مالکیت و تصمیمات سرمایه گذاری افراطی بوسیله شرکت های دولتی (SOEs ، چین) اقدام می نماییم. ما اینگونه فرض می نماییم که مالکین دولتی، که شامل بزرگترین بلوک مالکین به شمار می آیند، دارای تعهد بیشتری در زمینه دنبال نمودن اهداف اجتماعی سیاسی خود، در مقایسه با به حداکثررسانی ثروت سهامداران، می باشند و این موضوع نشان دهنده آن است که ارتباط بین مالکیت دولتی و سرمایه گذاری افراطی مثبت تلقی می شود. ما همچنین این فرض را مطرح می نماییم که مالکین مدیر، یعنی اشخاصی که هیچگونه سهام قابل معامله ای را دریافت نمی نمایند، از جسارت بیشتری در زمینه سرمایه گذاری بیش از حد یا افراطی برخوردار هستند، و بنابر این چنین موردی غالبا معرف نوعی تعدیل یا بازدارندگی رویه های مرتب با پرداخت سود سهام از سوی شرکتهای تحت مدیریت آنها می باشد. با توجه به سازگاری با این فرضیه، ما نوعی ارتباط منفی بین مالکیت مدیریت و سرمایه گذاری افراطی را یافته ایم. به طور معکوس، نتایج ما نشان دهنده این موضوع می باشد که مالکیت دولتی دارای تاثیر منفی است، در حالی که مالکیت مدیریتی از یک تاثیر مثبت بر روی تصمیمات مرتبط با سرمایه گذاری کمتر برخوردار می باشد.
کلمات کلیدی: سرمایه گذاری بیش از حد یا افراطی، ساختار مالکیتی، حاکمیت شرکتی، شرکت دولتی (SOE)
۱- مقدمه
سرمایه گذاری افراطی به هنگامی به وقوع می پیوندد که مدیریت یک شرکت اقدام به سرمایه گذاری گردش وجوه آزاد یا جریان نقدی آزاد خود در پروژه های NPV منفی می نماید تا از این طریق قابلیت به حداکثررسانی مزیت های شخصی (سالارسازی) به جای پرداخت سود سهام یا بازخریدی سهام به وجود آید. هر چه که میزان جریان نقدی آزاد در دسترس مدیران بیشتر باشد، انگیزه آن ها جهت سرمایه گذاری بیش از حد بیشتر گردیده و بنابراین میزان تخریب ارزش شرکت بیشتر خواهد شد (Jensen ، ۱۹۸۶). سازگار با این انتظارات، Titman و همکاران (۲۰۰۴، ۲۰۱۰) دریافتند که ارتباط منفی بین سرمایه گذاری های انجام شده و بازده آتی سهام در آن دسته از شرکت های دارای جریان نقدی آزاد بالاتر و سطح اهرمی کمتر قوی تر خواهد بود. آن ها چنین موردی را بعنوان یک ویژگی خاص تفسیر نموده اند که در آن شاهد واکنش کمتر از حد سرمایه گذاران در برابر رفتار سرمایه گذاری افراطی آن دسته از مدیرانی می باشیم که از انگیزه های کافی جهت انجام چنین رویه ای برخوردار بوده و در این زمینه می توان به چشم اندازهای کلی تجاری به هنگام اتخاذ تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری های سطح بالا اشاره داشت. در صورتی که سرمایه گذاران قابلیت شناسایی رفتار سرمایه گذاری افراطی را نداشته باشند و یا آن که گول تصویر قشنگ ارائه شده بوسیله مدیران را خورده اند، میزان بازده سهام دوره متعاقب شرکت هایی که اقدام به انجام سرمایه گذاری های فزاینده نموده اند ممکن است تنزل یافته و این میزان کاهش یافته کمتر از حد عملکرد مورد انتظار حاصل آمده از فرایند سرمایه گذاری افراطی می باشد.
…
هدف این مقاله متفاوت از مباحث دیگر می باشد چرا که مقاله جاری اقدام به انجام یک بررسی جامع ارتباط بین ساختار مالکیتی یک شرکت دولتی و تصمیم آن به سرمایه گذاری بیش از حد نموده، و در عین حال قابلیت کنترل ساختار حاکمیتی همراه با ویژگی های شرکت های مرتبط را خواهد داشت که ممکن است بر روی تصمیمات سرمایه گذاری شرکتی تاثیرگذار باشند. بعلاوه، ما نسبت به آزمایش این فرضیه اقدام می نماییم که مالکیت دولتی از نوعی ارتباط مثبت و مالکیت مدیریتی از یک ارتباط منفی در خصوص سرمایه گذاری کمتر از حد برخوردار می باشند. نتایج موکد این فرضیه هستند.
این مقاله به شرح ذیل سازماندهی شده است. بخش ۲ مجموعه های سازمانی چین و سرمایه گذاری افراطی را مورد بررسی قرار می دهد. بخش ۳ طراحی تحقیقاتی را عرضه می نماید. بخش ۴ ارائه دهنده نتایج تجربی و کنترل های مقاوم می باشد. بخش ۵ نهایتا به نتیجه گیری این مقاله می پردازد.
۲- مجموعه های سازمانی چین و سرمایه گذاری افراطی
چین عملکرد اقتصادی خارق العاده ای را در خلال سه دهه گذشته با توجه به رویکرد سرمایه گذاری ۵۰ درصدی GDP به دست آورده است. بر این مبنا Geng و N’Diaye (2012) اقدام به مقایسه سرمایه گذاری افراطی در برابر یک ویژگی هنجاری مشخص شده با استفاده از داده های پانلی در تعداد زیادی از کشورها نموده و دریافتند که چین در سطح کشوری دارای رویکرد سرمایه گذاری بیش از حد یا افراطی می باشد. این سرمایه گذاری عمدتا بر مبنای کارخانجات تولیدی، املاک و زیرساختارها می باشد و غالبا بر روی نواحی ساحلی متمرکز است. هزینه موثر کمتر سرمایه، در مقایسه با سطح بالای بازده سرمایه، سبب ایجاد انگیزه های قدرتمند برای شرکت ها در زمینه روی آوردن به این نوع از سرمایه گذاری های افراطی شده است. این فرایند پس از پیاده سازی سیستم پولی انبساطی و خط مشی های مالی در پی بحران مالی سال ۲۰۰۸ به شدت افزایش یافته است. سرمایه گذاری بیش از حد در سطح کشوری سبب ایجاد نگرانی های از سوی محققین و سیاست گذاران شده است، چرا که سرمایه گذاری ها بعنوان یک ویژگی درازمدت مرتبط با GDP، به جای مولفه های وابسته به مصرف، به شمار می آید. رشد سرمایه گذاری بالای متوالی می تواند منجر به سرمایه گذاری بدون تخصیص منابع معتبر، ظرفیت بیش از حد، یا ارائه چنین خدماتی بدون در نظر گیری ظرفیت مرتبط، افزایش وام های غیرقابل بازگشت در سیستم بانکداری، و نهایتا تخریب موقعیت مالی دولت شود. سرمایه گذاری مبتنی بر اعتبار بعنوان یک ویژگی خاص تداوم یافته و بر این مبنا رشد قبلی چین به محدوده های خود رسیده و اقتصاد نیازمند ارائه نوعی بالانس مجدد می باشد.
…
۳- طراحی تحقیقاتی
۳- ۱٫ مدل پایه
مدل کلی که ما اقدام به تست آن در این مقاله نمودیم به شرح ذیل می باشد:
سرمایه گذاری افراطی= f (مالکیت بوسیله مدیران و دولت و متغیرهای کنترل)
ذیلا ما جزئیات این روش را تشریح می نماییم.